Avoimet työpaikat

Tältä sivulta löydät farmasian alan avoimia työpaikkoja.

Kymenlaakson sairaala-apteekki on Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän Carean omistama liikelaitos. Sairaala-apteekin toimipisteet sijaitsevat Kymenlaakson keskussairaalassa ja Pohjois-Kymen sairaalassa.

Asiakkainamme ovat kuntayhtymän tulosalueiden yksikköjen lisäksi kuntien terveyskeskukset ja sosiaalihuollon laitokset, A-klinikkatoimi, Kymenlaakson pelastuslaitos, Kymijoen työterveys, Kouvolan työterveys ry., puolustusvoimat ja MedOne.

Haemme osastofarmaseuttia Kymenlaakson keskussairaalan päivystykseen Kotkaan. Osastofarmaseutin tehtäviin kuuluvat potilaiden kotilääkityksen selvittäminen, potilaiden lääkityksen tarkistukset ja lääkeohjeiden valmistelu yhdessä muiden päivystyksen työntekijöiden kanssa. Työtehtävässä työskennellään tiiviissä yhteistyössä päivystyksen hoitajien ja lääkäreiden sekä potilaiden kanssa.

Työtehtävässä on mainio mahdollisuus päästä työskentelemään kliinisen farmasian työtehtävissä ja hyödyntää farmaseuttista osaamista. Pääset osaksi osastofarmasiatiimiä, joka työskentelee pääasiassa kliinisen farmasian tehtävissä.

Tehtävässä edellytetään laillistetun farmaseutin pätevyyttä. Tehtävässä katsotaan eduksi hakijan täydennyskoulutus (LHA/LHKA, osastofarmasian erityispätevyys, sairaalafarmasian erikoistumisopinnot) sekä kokemus osastofarmasiasta. Työtehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä halua kehittää työnkuvaa.

Hakemukset jätetään Kuntarekryn kautta. Hakuaika päättyy 27.3.2017.

Haemme Farmanialle farmaseutteja apteekkityöhön pääkaupunkiseudulle

Olemme toimineet jo vuodesta 2012 ja nyt toimintamme on kovassa kasvussa, minkä vuoksi haemme ammattitaitoisia ja reippaita huippufarmaseutteja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja sujahdat luontevasti erilaisiin työyhteisöihin. Uskallat tarttua toimeen oma-aloitteisesti ja olet valmis oppimaan eri apteekkiohjelmien käytön, tarvittaessa järjestämme sinulle koulutusta ja käytännön harjoittelua. Joustavuus ja reippaus ovat luonteenpiirteitäsi. Tässä työssä saat paljon vastuuta ja vapautta, mutta myös ohjausta, kannustusta ja koulutusta. Esimies on tukenasi kaikissa työhön liittyvissä asioissa. Kokemus apteekkityöstä katsotaan eduksesi. Saat työskennellä kotisi lähettyvillä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostitse suoraan toimitusjohtaja Marianne Hoville (marianne.hovi@farmania.fi) 31.3.2017 mennessä.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja meistä saat www.farmania.fi ja Facebook/Farmania

Kymenlaakson sairaala-apteekki on Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän Carean omistama liikelaitos. Sairaala-apteekin toimipisteet sijaitsevat Kymenlaakson keskussairaalassa ja Pohjois-Kymen sairaalassa.

Asiakkainamme ovat kuntayhtymän tulosalueiden yksikköjen lisäksi kuntien terveyskeskukset ja sosiaalihuollon laitokset, A-klinikkatoimi, Kymenlaakson pelastuslaitos, Kymijoen työterveys, Kouvolan työterveys ry., puolustusvoimat ja MedOne.

Haemme osastofarmaseuttia Pohjois-Kymen sairaalaan Kouvolaan. Tehtävään valitun toivotaan aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian.

Osastofarmaseutin keskeisiin tehtäviin kuuluvat vuodeosaston potilaiden lääkityksien tarkastukset, lääkelogistiikasta huolehtiminen ja lääkkeiden jakaminen. Lisäksi osastofarmaseutin tehtäviin kuuluu lääkeinformaatiotehtävät ja tarvittaessa ohjeiden laatiminen yhteistyössä osaston henkilökunnan kanssa. Työtehtävässä on mainio mahdollisuus päästä työskentelemään osastolla, jossa moniammatillista yhteistyötä on rakennettu jo vuosia ja sitä kehitetään edelleen. Tehtävässä pääset tekemään lääkityksen tarkastuksia, joissa opit kliinistä farmasiaa oma-aloitteisesti ja muiden osastofarmaseuttien opastuksella. Lääkityksien tarkastukset käsittelet yhdessä hoitavan lääkärin ja hoitajien kanssa.

Tehtävässä edellytetään farmaseutin koulutusta. Valinnassa katsotaan eduksi hakijan täydennyskoulutus ja kokemus osastofarmasiasta. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja itsenäistä työotetta ja halua kehittää työnkuvaa.

Hae työpaikkaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/132744

Takeda on japanilaislähtöinen lääkeyhtiö, joka toimii maailmanlaajuisesti yli 70 maassa ja sen liikevaihto on yli 14 miljardia euroa. Yhtiö panostaa vahvasti tutkimukseen ja kehitykseen sekä onkologian että tulehduksellisten suolistosairauksien alueilla. Takeda Oy on Takeda -konsernin suomalainen tytäryhtiö. Paikallisesti olemme kymmenen suurimman lääkemarkkinoijan joukossa tuotevalikoimamme kattaessa erikoissairaanhoidon lääketarpeiden lisäksi monia suomalaisille tuttuja sekä resepti- että itsehoitolääkkeitä. Henkilöstömme kokonaishyvinvointi on meille tärkeätä, TakedaFIT ohjelmamme kannustaa meitä monipuoliseen yhdessä tekemiseen myös yli maarajojen. Lisätietoa Takedasta voit hakea nettiosoitteista www.takeda.com ja www.takeda.fi.

Etsimme Quality Assurance & Regulatory Affairs -organisaatioomme Sinua laillistetun proviisoritutkinnon suorittanut

REGULATORY SPECIALIST

Vastuullesi kuuluu myyntilupatoimintoon ja laatuprosesseihin liittyviä työtehtäviä. Toimit tarvittaessa vastuunalaisen johtajan sijaisena. Osallistut myyntilupastrategiamme mukaisesti lääkevalmisteidemme myyntilupaelinkaaren eri vaiheisiin aina myyntilupien hakemisesta niiden ylläpitämiseen. Toimenkuvaasi kuuluu myös pakkausmateriaaliprosessiin ja lääketurvatoimintaan liittyviä tehtäviä. Ylläpidät laatujärjestelmäämme ja huolehdit toimintamme laadun jatkuvaan parantamiseen liittyvien toimenpiteidenseurannasta. Teet tiivistä yhteistyötä viranomaisten ja yrityksen oman organisaation kanssa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Odotamme Sinulta 3-5 vuoden kokemusta myyntilupatehtävistä sekä myyntilupalainsäädännön ja -vaatimusten hyvää tuntemusta. Olet työotteeltasi itsenäinen ja otat omistajuuden vastuullesi kuuluvista tehtävistä. Tehtävässä tarvitset sujuvia viestintätaitoja, erittäin hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä riittävää ruotsin kielen taitoa. Vastuunalaisen johtajan sijaisena toimiminen edellyttää proviisorin koulutusta. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kehittävä ote työhön ja haluat itsekin kehittyä alasi ammattilaisena.

Me Takedalaiset olemme ammattitaitoinen porukka, josta löytyy joustavuutta, pitkäjänteisyyttä, luovuutta ja empatiaa, huumoria unohtamatta. Oletko sinä yksi meistä?

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Takedalla Quality Assurance & Regulatory Affairs –yksikön johtajalle Johanna Kauselle, puh. 020 746 5042. Parhaiten tavoitat hänet 22.3. klo 13-15 tai 28.3. klo 9-11. Voit myös soittaa HRS Advisors Oy:n konsultti Pia Paavilaiselle, puh. 050 3059 217.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 3.4.2017 mennessä osoitteessa www.hrsadvisors.fi.

Laitilan Uusi Apteekki on moderni kauppakeskusapteekki mukavilla aukioloajoilla ma-pe 9-18 ja la 9-14. Käytössämme on MAXX apteekkijärjestelmä.

Haemme joukkoomme farmaseuttia kokoaikatyöhön vakituiseen työsuhteeseen ja/tai kesäloman sijaiseksi touko-elokuun ajaksi tai sopimuksen mukaan. Sovitaan jatkosta yksilöllisesti.

Arvostamme iloista, asiakaspalveluhenkistä ja reipasta työotetta sekä halua oppia ja kehittää uutta. Voit olla myös keväällä/kesällä farmaseutiksi valmistuva opiskelija.

Meil o kivat tyätoveri ja ilo tyäskennel yhres!

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Apteekkari Mervi Kaasinen p. 050 5565175
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen mervi.kaasinen@apteekit.net

VITABALANS Oy on yli 30-vuotias, voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen lääketehdas. Valmistamme ja markkinoimme resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä sekä eläinvalmisteita. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Ibumax, Paramax, Lacto Seven, Magnex, Arthrobalans ja D-max. Tuotantolaitokset sekä pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa. Henkilöstöä meillä on n. 180, joista noin 60 työskentelee Viron, Latvian, Liettuan, Puolan, Tsekin tasavallan, Unkarin, Saksan, Slovakian, Slovenian, Norjan sekä Ruotsin ja Tanskan tytäryhtiöissämme.

Haemme palvelukseemme

Työnjohtajaa

Tarjoamme valmistusosaston työnjohtajan äitiysloman sijaisuutta lääkevalmistuksen parissa tuotantolaitoksellamme Hämeenlinnassa. Työnjohtaja vastaa osaltaan osastonsa töiden suunnittelusta, kehittämisestä ja valvonnasta.

Hakemamme henkilö omaa farmaseuttisen koulutuksen. Työnjohdollinen työkokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn, jossa pääset perehtymään nykyaikaiseen lääkkeenvalmistukseen sekä kehittymään lääkevalmistuksen moni osaajaksi ammattitaitoisten henkilökunnan ja vakavaraisen yhtiön tukemana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Juuso Karvanen, puh. 03 615600 klo 15-16 viikolla 13 ja 14 tai juuso.karvanen@vitabalans.fi. Pyydämme lähettämään palkkatoivomuksen sisältävän hakemuksen ja ansioluettelon viimeistään 10.4.2017 mennessä osoitteeseen Vitabalans Oy / Juuso Karvanen, Varastokatu 8 13500 Hämeenlinna tai yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Tervetuloa työhön Kemiin Länsi-Pohjan keskussairaalaan!

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän sairaala-apteekissa on haettavana 21.4.2017 klo 14.00 mennessä

proviisorin virka

Viran kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistetun proviisorin pätevyys. Kokemus sairaala-apteekin proviisorina toimimisesta katsotaan eduksi.

Sairaala-apteekki vastaa lähes koko sairaanhoitopiirin lääkehuollosta. Proviisorin työtehtäviin kuuluvat mm. henkilöstöhallinto, lääkevalikoiman ylläpito, yhteydenpito yhteistyökumppaneihin sekä sairaala-apteekkarin työparina ja sijaisena toimiminen.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antavat sairaala-apteekkari Riikka Vänskä p. 040-149 1329 tai tulosaluejohtaja, ylilääkäri Päivi Väre p. 040 808 6254.

Sairaalamme on savuton työpaikka.

Hakemukset Kuntarekry-palvelun kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi

Avoimesta työpaikasta ilmoittaminen Farmasialiiton sivuilla

Yhteystiedot

Toimita julkaisuvalmis ilmoitusteksti sähköpostitse osoitteeseen viestinta@farmasialiitto.fi Kirjoita Aihe-kenttään työpaikkailmoitus.

Ilmoitushinta

Laita mukaan laskutusosoite. Työpaikkailmoitus on Farmasialiiton verkkosivuilla yhden kuukauden tai sopimuksen mukaan. Hinta apteekeille 300 euroa ja muille 400 euroa.