Hae tapahtumia

Arbetsmarknadskväll med ost och vin

Välkommen på Arbetsmarknadskväll i Vasa!
Under kvällen får du information om aktuella frågor om vad som händer på arbetsmarknaden, arbetslivets lagstiftning och hur de högre tjänstemännens intressen bevakas inom den privata sektorn. Du har samtidigt också möjlighet att träffa andra Akava medlemmar som jobbar inom den privata sektorn.

Annika Lindholm (jurist, TEK) berättar om aktuella rättsfall och ändringsförslag gällande arbetstidslagstiftningen och semesterlagen som berör dig som arbetstagare.

Anne Granat-Jukakoski (verksamhetsledare, DIFF) berättar om höstens kollektivavtalsförhandlingar och hur de högre tjänstemännens intressen bevakas inom den privata sektorn.

Vi bjuder på en trevlig kväll med ost och vin.
Välkommen med!

Anmäl dig senast den 26.9 kl. 15.00 till kansli@diff.fi. Meddela i din anmälan vilket förbund du är medlem i och eventuella allergier

Arbetsmarknadskvällen ordnas i samarbete med De högre tjänstemännen YTN. Som Farmaciförbund medlem hör du också till YTN då du jobbar inom den privata sektorn. YTN sköter bl.a. om intressebevakning och förhandling av kollektivavtal.

Restaurang Wazaca

Paikkakunta