Arbetsmarknadskväll med ost och vin

Under kvällen får du information om aktuella frågor på arbetsmarknaden inom den privata sektorn och hur de högre tjänstemännens intressen bevakas. Samtidigt får du också träffa andra medlemmar och höra hur ärendena sköts på andra arbetsplatser. På plats är ombudsmän och jurister från olika Akava förbund.

Boka in datumet i kalendern redan nu. Mera information samt plats meddelas senare.

Arbetsmarknadskvällen ordnas i samarbete med De högre tjänstemännen YTN. Som Farmaciförbund medlem hör du också till YTN då du jobbar inom den privata sektorn. YTN sköter bl.a. om intressebevakning och förhandling av kollektivavtal.

Vi bjuder på en trevlig kväll med ost och vin. Kvällen riktar sig till medlemmar som jobbar inom privata sektorn.

Välkommen!

Paikkakunta