Hae tapahtumia

Esimiestyön tueksi! - Esimiehen rooli työkykyjohtamisessa

• Miten työkykyä johdetaan läpi työuran
  • Yhteistyö työterveyshuollon kanssa
  • Varhainen tuki ja työkyvyn seuranta- työkykyasiat ajoissa puheeksi- työhön paluun tukeminen
  • Sairauspoissaolojen ja työkyvyttömyyden kustannukset

Ilmoittautuminen ma 22.5. mennessä ilmoittautumislomakkeella.

Tukea työsuojeluasioihin -kokonaisuuden kouluttajana toimii Hanna Pratsch ja fasilitoijana Jarna Savolainen. Hanna ja Jarna ovat toimineet kouluttajina apteekkareille järjestetyssä Työhyvinvointia apteekkeihin ja apteekin henkilöstölle suunnatuissa Työhyvinvointikorttikoulutuksissa. Hanna on myös asiantuntijana Apteekkialan työhyvinvointiryhmässä.

Muut Tukea työsuojeluasioihin -koulutukset

14.3.2017 klo 8.00-9.00 Esimiehen vastuu ja rooli työhyvinvoinnin ja työsuojelun johtamisessa
28.9.2017 klo 8.00-9.00 Psykososiaalinen kuormitus

Kaikkien kolmen koulutuksen materiaalit löydät ko. webinaarin jälkeen täältä.

Tapahtuman kuvaus

Haluatko sparrausta esimiestyösi tueksi? Farmasialiitto tarjoaa jäsenilleen monipuolisen esimiestyön ja työhyvinvoinnin koulutustarjonnan - Esimiestyön tueksi! Koulutukset ovat yhteistyössä suunnitelleet Farmasialiiton EVK, ANK ja Proviisoriverkosto ja netoteuttavat Uppartners ja Työturvallisuuskeskus. Ilmoittaudu vuoden 2017 koulutustarjontaan ja hyödynnä jäsenetusi osallistumalla!

Paikkakunta

webinaari