Korkeakoulutettujen asema sote-uudistuksessa

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisesta aiheesta. Tilaisuus on avoin kaikille Akavan jäsenliittojen jäsenille.

Keskustelutilaisuuden tarkoituksena on avata yhteiskunnallista näkökulmaa tulevien suurten muutosten keskellä. Minkälainen asema korkeakoulutetuilla on kuntasektorin sote-palveluissa Uudenmaan maakunnassa? Maakunnassa tulee olemaan 1,6 miljoonaa asukasta ja se työllistää 61 000 henkilöä sote-palveluissa.

Keskustelujen alustajina toimivat:
- Jan Schugk, Elinkeinoelämän keskusliiton ylilääkäri
- Niilo Hakonen, Kuntatyönantajien johtava työelämän kehittämisen asiantuntija
- Maria Löfgren, johtaja, Akava ry (1.9.2017 alkaen toiminnanjohtaja, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry)

Tilaisuuden alussa on tarjoilua alkaen klo 17.00 ja puheenvuorot aloitetaan klo 17.30.

Rajoitettu osallistujamäärä. Ilmoittautumiset 15.9.2017 mennessä: Ilmoittautumaan pääset tästä.

Ystävällisin terveisin
Akava Uusimaa

Tilaisuuden ohjelma on luettavissa Akavan tapahtumissa osoitteessa www.akava.fi/sote-uudistus

tila P674, Porthania, Helsingin yliopisto