Sairaalafarmasiaverkosto kouluttaa: Milloin lääke otetaan?

Koulutus järjestetään Kuopiossa, josta se jaetaan internetin välityksellä eri paikkakunnille. Jos omalla paikkakunnallasi ei yhteistä koulutustilaisuutta järjestetä, voit seurata koulutusta myös etänä. Luennoitsija on Aleksi Hamina.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantaina 15.5.2017. Ilmoittautumiset lomakkeella.
Lähetämme etälinkin koulutukseen myöhemmin sähköpostitse. Koulutuspaikkakunnat löydät ilmoittautumislomakkeesta, lisäämme koulutuspaikkakuntia sitä mukaan kun niitä saamme.

Koulutus on Farmasialiiton jäsenille ilmainen. Paikat ovat ensisijaisesti varattu Farmasialiiton jäsenille, mutta Farmasialiittoon kuulumattomat voivat osallistua koulutukseen paikkakunnilla, joilla järjestetään yhteinen tilaisuus. Tällöin koulutuksen hinta on 15€. Maksuohjeet lähetämme lähempänä tilaisuutta. Maksu tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua.

TERVETULOA KOULUTUKSEEN!

Puijon sairaala, KYS, luentosali Rak.1AA

Paikkakunta

Kuopio (myös muilla paikkakunnilla ja verkossa)

Osoite

Puijonlaaksontie 2, Kuopio (myös muilla paikkakunnilla ja verkossa)

Alkaa 23.05.2017 klo 17:00

Loppuu 23.05.2017 klo 19:30

Sairaalafarmasiaverkosto kouluttaa: Milloin lääke otetaan?