Farmasialiiton neuvontapuhelimet heinäkuun aikana ja uusi ajanvarauspalvelu

26.06.2017 | Ajankohtaista

Farmasialiitto laajentaa jäsenpalveluitaan ja kesäkuun aikana otetaan käyttöön ajanvarauksellinen puhelinpalvelu niin työsuhdeneuvonnan kuin myös jäsenpalvelun osalta.

Ajanvarauksellisella puhelinneuvonnalla vastataan jäsenistön tarpeeseen sopia puhelinaikaa juuri itselle sopivaan ajankohtaan.

Heinäkuussa puhelinneuvontanumerot eivät päivystä, mutta ajanvarauksen kautta on kuitenkin mahdollista varata kiireellisissä asioissa puhelinaikaa molempien palveluiden osalta.

Elokuussa ajanvarauksellinen palvelu laajenee ja aiempi päivystävä puhelinneuvonta palvelu supistuu, mutta on kuitenkin edelleen jäsenistön käytettävissä kiireellisiä asioita varten.

Ajanvaraamiseen pääset aina Farmasialiiton verkkosivujen alalaidassa olevan linkin kautta. Aikaa varatessa tulee varaustietoihin syöttää myös jäsennumero, jonka löydät mobiilijäsenkortistasi. Tarvittaessa voit myös tiedustella jäsennumeroasi Farmasialiiton jäsenpalvelusta.

Varauksen lisätiedot kenttään olisi hyvä kirjoittaa, mitä asia koskee, jotta asiantuntijamme voi valmistautua juuri kyseisessä asiassa auttamiseen.