Farmasialiiton opiskelijajäsen, oletko valmistunut lähiaikoina?

17.08.2017 | Ajankohtaista

Jos olet ollut Farmasialiiton jäsen opiskeluaikana, tulee sinun ilmoittaa valmistumisestasi liittoon kuukauden kuluessa tutkintotodistuksen saamisesta.

Tämä tapahtuu helpoiten sähköisellä lomakkeella.

Valmistumisen jälkeiseltä seuraavalta kokonaiselta kuukaudelta siirrytään kuukausittaiseen jäsenmaksuun.

Farmaseutiksi valmistuvien proviisori- tai maisteriopiskelijoiden ei tarvitse ilmoittaa valmistumisestaan farmaseuttivaiheessa. Jos olet aloittanut opintosi farmaseuttikurssilla ja pääset farmaseuttiopintojen aikana opiskelemaan proviisoriksi tai maisteriksi, ilmoita siitä sähköpostitse Farmasialiiton jäsenpalveluun.

Jos olet hakenut proviisori- tai maisteriopintoihin samana keväänä, kun valmistut farmaseutiksi, voit odottaa tietoa opiskelupaikan saamisesta ennen valmistumisilmoituksen jättämistä (valmistumisilmoitus täytetään siinä tapauksessa heti valmistumisen jälkeen, jos opinnot proviisoriksi/maisteriksi eivät jatku).