Jäsenpalvelu ja työsuhdeneuvonta pääsääntöisesti ajanvarauksella

08.09.2017 | Ajankohtaista

Puhelinpäivystys kiireellisiä asioista varten on päivittäin tunnin verran klo 11-12. Ajanvarauksellisella puhelinneuvonnalla vastataan jäsenistön tarpeeseen sopia puhelinaikaa juuri itselle sopivaan ajankohtaan.

Ajanvaraamiseen pääset Farmasialiiton verkkosivujen alalaidassa olevan linkin kautta. Voit varata ajan myös tästä. Aikaa varatessa tulee varaustietoihin syöttää myös jäsennumero, jonka löydät mm. mobiilijäsenkortistasi. Tarvittaessa voit selvittää jäsennumerosi Farmasialiiton jäsenpalvelusta. Varauksen lisätiedot kenttään olisi hyvä kirjoittaa mitä asia koskee, jotta asiantuntijamme voi valmistautua juuri kyseisessä asiassa auttamiseen.

Neuvontaa annetaan edelleen myös sähköpostilla. Sähköpostiosoite työsuhdeneuvontaan on tes.neuvonta@farmasialiitto.fi ja jäsenpalveluun jasenpalvelu@farmasialiitto.fi