Avoin paikka Punkaharjun apteekissa

Hei proviisori, farmaseutti tai farmasian opiskelija,

Tarjolla vakituinen työpaikka mukavassa ja avuliaassa työporukassa luonnonkauniilla Punkaharjun alueella. Työ on kokoaikaista, mutta on mahdollista työskennellä myös osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti. Työ alkaa syyskuussa tai sopimuksen mukaan. Farmasian opiskelija, jos etsit kakkosjakson harjoittelupaikkaa (esim. ensi keväälle) ja sen jälkeen työpaikkaa, ota myös yhteyttä.

Asiakaspalvelun lisäksi voit kiinnostuksen mukaan tehdä annosjakelua, markkinointia, yhteistyötä hoitokotien ja kotihoidon kanssa. Proviisorin tehtäviin kuuluu myös henkilöstöhallintoa, talousasioihin perehtymistä, koulutuksen organisointia ja toimintaohjeiden laatimista. Perehdytämme sinut hyvin työtehtäviin ja koulutusta on tarjolla kiinnostuksen mukaan. Kehitämme yhdessä apteekin toimintaa.

Apteekissa on käytössä MAXX-järjestelmä ja remontoidut viihtyisät tilat. Kuulumme Laatuapteekit-ketjuun. Apteekki on avoinna ma-pe 9-17 ja la 9-14.

Henkilöstöetuna tarjoamme Epassin (liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu) sekä virkistys/tykytapahtumia pari kertaa vuodessa. Vapaat/lomat järjestyvät joustavasti ja palkasta voidaan neuvotella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostiin anu.tervo@apteekit.net.

Ota yhteyttä, niin kerron mielellään lisää, apteekkari Anu Tervo p. 040 5875 398.

Katso kaikki avoimet työpaikat