Asiakaspalvelupäällikkö Yliopiston Apteekkiin Turkuun

Oletko innostava, kannustava ja tulostavoitteellinen esihenkilö? Sytytkö asiakaspalvelun ja myynnin johtamisesta? Haluatko osaamistasi kehittävän ja merkityksellisen työn? Jos vastasit kyllä, tule esihenkilöksi työyhteisöön, joka on jo itsessään syy lähteä töihin.

Meillä kehität osaamistasi monipuolisten uramahdollisuuksien parissa, koet työniloa, sillä ilo onnistua yhdessä on yksi arvoistamme. Täällä teet hyvää, koska tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen.

Haemme yli 1000 yliopistonapteekkilaisen joukkoomme:

ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ
Turkuun vakituiseen työsuhteeseen.

Yliopiston Apteekissa Turussa pääset hoitamaan apteekkimme asiakaspalvelu- ja myyntityön lisäksi monipuolisia ja vaihtelevia esihenkilötehtäviä, kuten henkilökunnan tukemista ja motivointia sekä erilaisia apteekin arkeen kuuluvia vastuualueita. Täällä sinua odottaa mukavat työkaverit, joiden kanssa pääset rakentamaan asiakkaillemme entistä parempaa apteekkia. Työn tekoa meillä vauhdittavat loistava yhteishenki, työkaverien avuliaisuus ja mukavat asiakkaat.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Proviisorin tutkinnolla ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla menestyt tehtävässä taatusti. Myös valmistumassa olevat proviisorit huomioidaan haussa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Meillä työpäivät ja -vuorot ovat monipuolisia.

Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi esihenkilö- ja myyntityöstä sekä farmaseuttisesta asiakaspalvelusta, mutta tärkein ominaisuutesi on kuitenkin kiinnostus ja oppimishalu työtehtäviä kohtaan. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja kokeneet kollegat ovat aina tukenasi. Lisäksi järjestämme paljon erilaisia koulutuksia, joiden avulla vahvistat ja päivität osaamistasi.

Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa Yliopiston Apteekilla on tarjota sinulle erilaisia uramahdollisuuksia niin esihenkilö- kuin asiantuntijatehtävissä.

Tarjoamme sinulle lisäksi

  • Esihenkilövastuun mukaisen TES:n III-palkkaryhmän palkan (alkaen 4154 €)
  • YA:n oman lauantailisän, joka nostaa lauantain perustunneista maksettavaa palkkaa 50 %
  • Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut sisältäen sairauskuluvakuutuksen
  • Palkanlisiä ja tulospalkkioita
  • Esihenkilövalmennuksia ja -koulutuksia
  • Kattavan sairauskuluvakuutuksen vakituisille työntekijöillemme (24 h/vko tai yli työsuhteisiin)
  • Lounas-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedun
  • Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan
  • Vuosittaisen koko henkilöstölle suunnatun yhteisen koululutuskokonaisuuden
  • Tukea omaehtoiseen opiskeluun

Osana työhöntulotarkastusta kuuluu huumausainetestaus.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Anu Rantakallio p. 02 6516 5409

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 31.12.2023 mennessä. Otamme yhteyttä potentiaalisiin hakijoihin jo hakuajan puitteissa, joten hae nopeasti!

Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme
https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

Haku alkaa 5. joulukuuta 2023 ja päättyy 31. joulukuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja nyt jo yli 200 vuoden ajan olemme olleet kehittämässä suomalaista koulutusta ja tutkimusta. Vuosien varrella olemme kasvaneet, ja olemme tänä päivänä Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu tällä hetkellä 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki. Meillä asioidessasi tiedät tekeväsi hyvää ja saavasi asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua 24/7.

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni ja kaikki tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Olemme mukana edistämässä koulutusta myös tarjoamalla vuosittain lähes sadalle farmasian opiskelijalle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen lääkkeitä tarvitseva saa asianmukaista hoitoa.

Katso kaikki avoimet työpaikat