Asiakaspalvelupäällikkö Yliopiston apteekkiin Turkuun

Oletko innostava, kannustava ja tulostavoitteellinen esihenkilö? Sytytkö asiakaspalvelun ja myynnin johtamisesta? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme! Meillä kehität osaamistasi monipuolisten uramahdollisuuksien parissa, koet työniloa, sillä ilo onnistua yhdessä on yksi arvoistamme ja teet hyvää, koska tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen.

Haemme yli 1000 yliopistonapteekkilaisen joukkoomme:

ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Turkuun vakituiseen työsuhteeseen hoitamaan asiakaspalvelu- ja myyntityön lisäksi henkilökunnan sparraamista, motivointia ja hyvästä työilmapiiristä huolehtimista. Proviisorin tutkinnolla, hyvillä vuorovaikutustaidoilla sekä dynaamisella työotteella menestyt tehtävässä taatusti. Arvostamme erityisesti joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä ja positiivista asennetta. Työ alkaa heinä-elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Meillä työpäivät ja -vuorot ovat monipuolisia. Huolehdimme ammattitaitosi kartuttamisesta ja laajentamisesta erilaisilla koulutuksilla. Saat vaikuttaa asioihin ja kehittää ainutlaatuista asiakaspalvelua.

Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa Yliopiston Apteekilla on tarjota sinulle erilaisia uramahdollisuuksia niin esihenkilö- kuin asiantuntijatehtävissä. Meillä työpäivät ja -vuorot ovat monipuolisia. Tarjoamme sinulle lisäksi

  • Esihenkilövastuun mukaisen TES:n III-palkkaryhmän palkan (alkaen 4154 €)
  • YA:n oman lauantailisän, joka nostaa lauantain perustunneista maksettavaa palkkaa 50 %
  • Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut
  • Palkanlisiä ja tulospalkkioita
  • Kattavan sairaskuluvakuutuksen vakituisille työntekijöillemme (24 h/vko tai yli työsuhteisiin)
  • Ravinto- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun
  • Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan
  • Vuosittaisen koko henkilöstölle suunnatun yhteisen koulutustapahtuman
  • Roolikohtaisia koulutuksia niin sisäisesti kuin yhteistyössä lääkeyritysten kanssa
  • Tukea omaehtoiseen opiskeluun

 

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Anu Rantakallio p. 02 6516 5409

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 15.6.2023 mennessä

Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme

https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

 

Haku alkaa 25. toukokuuta 2023 ja päättyy 15. kesäkuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja nyt jo yli 200 vuoden ajan olemme olleet kehittämässä suomalaista koulutusta ja tutkimusta. Vuosien varrella olemme kasvaneet, ja olemme tänä päivänä Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu tällä hetkellä 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki. Meillä asioidessasi tiedät tekeväsi hyvää ja saavasi asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua 24/7. 

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni ja kaikki tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Olemme mukana edistämässä koulutusta myös tarjoamalla vuosittain lähes sadalle farmasian opiskelijalle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen lääkkeitä tarvitseva saa asianmukaista hoitoa. 

Katso kaikki avoimet työpaikat