Farmaseuteille ja proviisoreille töitä ympäri Suomea

Kiinnostaako sinua päästä luomaan omannäköistä, joustavaa työelämää? Haluatko päästä osaksi apteekkialan edelläkävijän tarinaa? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, kannattaa jatkaa lukemista. Olitpa sitten jo kokenut farmasian alan ammattilainen tai vasta uraasi aloitteleva farmasisti, meillä on sinulle töitä!

Farmania Oy tarjoaa henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita apteekki-, lääke- ja terveysalalla, ja työllistämme jo yli 250 huippuammattilaista ympäri Suomea. Mahdollistamme sinulle joustavat ja monipuoliset uramahdollisuudet kaikissa työelämäsi vaiheissa. Olemme lämminhenkinen, luotettava ja vastuullinen työnantaja, ja meillä sovitusta pidetään kiinni. Teemme asiantuntijatyötä rennolla otteella ja tiimityötä arvostaen.

Työnkuva

Tulet työskentelemään asiakasapteekeissamme farmaseuttisissa tehtävissä apteekin oman henkilökunnan tukena varmistaen asiakkaidemme sujuvan arjen. Työtehtävät vaihtelevat apteekin toiminnan sekä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Voit työskennellä ainoastaan oman lähialueesi apteekeissa tai vaihtelua kaivatessasi keikkailla toisilla paikkakunnilla. Farmanialla myös pelkkä keikkailu on mahdollista!

Joustavuutta arkeen lisää mahdollisuutesi päästä itse vaikuttamaan työmäärääsi. Meillä farmasistit työskentelevätkin hyvin vaihtelevilla tavoilla; kokoaikaisena, osa-aikaisena, viikonloppu- ja iltatöissä tai vain silloin tällöin esimerkiksi opiskelujen, toisen työn tai vanhempainvapaan ohessa. Apteekkityön lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua myös Farmanian tarjoamiin muihin tehtäviin ja laajentaa työnkuvaasi riippuen työskentelyalueestasi, työmäärästäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan ja meille voit tulla työskentelemään niin lyhytaikaisesti kuin pidemmäksi aikaa. Työkeikkojen yhteydessä järjestämme sinulle majoituksen.

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Markkinajohtajana ja laajan asiakasverkoston ansiosta voimme tarjota sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä
  • Pääset näkemään erilaisia työyhteisöjä ja alamme työtehtäviä laajasti saman työnantajan palveluksessa
  • Vapauden työskennellä joustavasti; voit tehdä töitä kiinteällä tuntimäärällä tai voit valita työvuoroja verkkosovelluksestamme vaihtelevasti toiveidesi mukaan
  • Mahdollisuuden vaikuttaa työskentelypaikkoihin
  • Kattavan perehdytyksen ja säännöllistä koulutusta, myös apteekkiohjelmistojen harjoittelua
  • Oman lähiesihenkilön jatkuvan tuen työssä käymiseen
  • Kannustavan ja nuorekkaan työyhteisön, jossa sinua kuunnellaan
  • Tukea työkykysi ja hyvinvointisi ylläpitoon (mm. yksityinen työterveyshuolto, laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, omavalintaisia etuja Farmanian hyvinvointikioskista, virkistystapahtumia)
  • Motivoivan palkan ja säännöllisen bonuksen

Mikä tekisi sinusta oivan Farmanialaisen?

Meillä on tarjolla monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, joten etsimme joukkoomme erilaisen taustan omaavia farmasian alan asiantuntijoita. Odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista asennetta ja toivomme, että asiakaspalvelu on sinulle luontevaa ja mieluista. Korkealuokkainen palvelu on meille ensiarvoista, joten kiinnostus oman osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen on tärkeää. Hakijalta edellytämme farmaseutin oikeuksia.

Saimmeko sinut kiinnostumaan? 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta 31.12.2023 mennessä tai ota suoraan yhteyttä tiimien esihenkilöinä toimiviin aluepäälliköihimme, jotka kertovat mielellään lisää työskentelystä Farmanialla:

Uusimaa: Aluepäällikkö Jasper Järvelä, p. 050 538 8200 / jasper.jarvela@farmania.fi

Varsinais-Suomi ja Satakunta: Aluepäällikkö Päivi Lavander, p. 050 371 0011 / paivi.lavander@farmania.fi

Pirkanmaa: Aluepäällikkö Tuija Hömmö, p. 044 525 2829 / tuija.hommo@farmania.fi

Pohjanmaa: Aluepäällikkö Heidi Hirvilammi, p. 050 549 6048 / heidi.hirvilammi@farmania.fi

Itä- ja Keski-Suomi: Aluepäällikkö Mari Ronkainen, p. 050 328 1192 / mari.ronkainen@farmania.fi

Pohjois-Suomi: Aluepäällikkö Kaisla Kivijärvi, p. 050 550 6776 / kaisla.kivijarvi@farmania.fi

Muu Suomi: Apteekkipalveluiden liiketoimintajohtaja Hanna Räsänen, p. 050 388 0018 / hanna.rasanen@farmania.fi

Alkuperäinen ilmoitus ja hakulinkki löytyvät täältä.

Farmania Oy on yksi Suomen johtavista apteekki-, lääke- ja terveysalan henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita tarjoavista yrityksistä. Yritys on perustettu vuonna 2012 ja nykyisin työllistämme yli 250 farmasian ja lääkealan ammattilaista. Farmania Oy on osa Suomen Apteekkariliiton konsernia, johon kuuluvat lisäksi lääke- ja terveysalan tukkukauppa Medifon, tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja apteekeille tuottava Pharmadata ja viestintäyhtiö PharmaPress. 

Katso kaikki avoimet työpaikat