Farmaseutti Espoonlahden apteekkiin

Hei tuleva työkaveri!

Kasvavan asiakasmäärän vuoksi tarvitsemme lisävahvistusta farmaseuttitiimiimme. Tule siis mukaan iloiseen joukkoomme Espoonlahden apteekkiin.

Oletko asiakaspalvelusta kiinnostunut farmaseutti? Voit olla kokenut konkari tai vastavalmistunut, tärkeintä on iloinen työote ja asiakaspalveluhenkisyys. Me perehdytämme sinut apteekkimme monipuolisiin työtehtäviin. Henkilökuntamme on osaavaa ja avuliasta. Meillä tehdään reseptintoimituksen ja asiakaspalvelun lisäksi myös esimerkiksi annosjakelua ja Treet -verkkoapteekkia. Saat itse vaikuttaa työtehtäviisi. Meillä arvostetaan osaamista ja saat osallistua itseäsi kiinnostaviin koulutuksiin työajalla.

Käytössämme on pd3 -järjestelmä, EasyMedi, Treet- verkkoapteekki ja Fixu -varastorobotti. Sijaitsemme uusissa moderneissa tiloissa kauppakeskus Lippulaivassa Espoonlahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille pääset sekä bussilla että metrolla. Olemme avoinna ma–pe 8–20, la 9–18 ja su 11–18.

Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan. Haemme ensisijaisesti kokoaikaista farmaseuttia, mutta muustakin työajasta voidaan sopia. Meillä voit tehdä halutessasi myös tuntitöitä esim. iltaisin ja viikonloppuisin. Laitathan avoimen hakemuksen ja CV:n proviisori Minna Grönberg, minna.gronberg@apteekit.net (kopio mika.vidgren@apteekit.net). Voit myös tiedustella muista työhön ja palkkaukseen liittyvistä asioista Mika Vidgren 050-5563983.

 

Katso kaikki avoimet työpaikat