Farmaseutti Espooseen – kokoaikainen / osa-aikainen

Etsimme Kiltakallion Apteekkiin farmaseuttia tiimiämme täydentämään. Apteekkimme on ehtinyt palvella asiakkaita Espoon keskuksen S-marketin yhteydessä nyt reilut puoli vuotta ja olemme saaneet valtavan paljon kiitosta työstämme asiakkailta. Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Jos kuitenkin liikut omalla autolla, tarjolla on myös ilmainen pysäköinti. Käytämme MAXX-järjestelmää ja olemme avoinna arkisin klo 8.30-19 ja lauantaisin 9-17.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä avoapteekin moniosaajaksi. Voit olla jo kokeneempi konkari tai vasta urasi alkumetreillä. Tärkeintä on avoin mieli, asenne ja innostus yhdessä tekemiseen ja kehittymiseen.

Toivomme sinulta positiivista otetta ja halua tarttua toimeen. Innostut asiakaspalvelusta, olet myyntihenkinen ja haluat kehittää apteekin toimintaa kanssamme asiakaslähtöisesti. Me puolestamme olemme valmiita kehittämään ammattitaitoasi ja auttamaan sinua polullasi apteekin asiantuntijana. Meillä sinua odottavat leppoisat työkaverit ja mukavat asiakkaat täysin uusissa ja moderneissa tiloissa. Työ voi olla koko- tai osa-aikatyötä, sopimuksen mukaan.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen mikko.lahdevuori@kiltakallionapteekki.fi.

Täytämme paikan heti tiimiimme sopivan hakijan löydyttyä. Tiedustelut: apteekkari Mikko Lähdevuori, p. 029 3700 380/mikko.lahdevuori@kiltakallionapteekki.fi.

Katso kaikki avoimet työpaikat