Farmaseutti Kemiin

Haluatko osaamistasi kehittävän ja merkityksellisen työn? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme työyhteisöön, joka on jo itsessään syy lähteä töihin.

Meillä kehität osaamistasi monipuolisten uramahdollisuuksien parissa, koet työniloa, sillä ilo onnistua yhdessä on yksi arvoistamme ja teet hyvää, koska tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen.

Haemme yli 1000 yliopistonapteekkilaisen joukkoon

FARMASEUTTIA

Kemin toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan lääkeneuvonnasta sekä asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Työntekoa vauhdittavat työkaverien avuliaisuus ja mukavat asiakkaat. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä. Työvuorot sijoittuvat välille 8-21. Työ alkaa toukokuussa tai sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi farmaseuttisessa asiakaspalvelussa, mutta tärkein ominaisuutesi on kuitenkin kiinnostus ja oppimishalu työtehtäviä kohtaan. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja kokeneet kollegat ovat aina tukenasi.

Tarjoamme sinulle erilaisia koulutuksia, joiden avulla vahvistat ja päivität osaamistasi.

Tarjoamme sinulle lisäksi:

  • Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut
  • Kattavan sairauskuluvakuutuksen vakituisille työntekijöillemme (väh. 24 h/vko työsuhteisiin)
  • Ravinto- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun
  • Palkanlisiä ja tulospalkkioita, joita on tehtäväkohtaisia sekä tulokseen pohjautuvia
  • Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan
  • Perehdytämme erilaisiin rooleihin, kuten palvelulähettilääksi tai YA-tuotesarjavastaavaksi
  • LHA-opintoja, esihenkilövalmennuksia ja oppisopimuskoulutuksia
  • Koulutuksia niin sisäisesti kuin yhteistyössä lääkeyritysten kanssa
  • Tukea omaehtoiseen opiskeluun

Lisätietoja tehtävästä antaa apteekinhoitaja Anne Luukkonen puh. 016 7155710

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme:
https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja nyt jo yli 200 vuoden ajan olemme olleet kehittämässä suomalaista koulutusta ja tutkimusta. Vuosien varrella olemme kasvaneet, ja olemme tänä päivänä Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu tällä hetkellä 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki. Meillä asioidessasi tiedät tekeväsi hyvää ja saavasi asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua 24/7.

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni ja kaikki tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Olemme mukana edistämässä koulutusta myös tarjoamalla vuosittain lähes sadalle farmasian opiskelijalle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen lääkkeitä tarvitseva saa asianmukaista hoitoa. 

Katso kaikki avoimet työpaikat