Farmaseutti Lappeenrantaan

Haluatko osaamistasi kehittävän ja merkityksellisen työn? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme työyhteisöön, joka on jo itsessään syy lähteä töihin.

Meillä kehität osaamistasi monipuolisten uramahdollisuuksien parissa, koet työniloa, sillä ilo onnistua yhdessä on yksi arvoistamme ja teet hyvää, koska tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen.

Haemme yli 1000 yliopistonapteekkilaisen joukkoon laillistettua farmaseuttia Lappeenrantaan koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen

Meillä työpäivät ja -vuorot ovat monipuolisia, sillä pääset huolehtimaan apteekkimme lääkeneuvonnasta sekä asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Työntekoa vauhdittavat loistava yhteishenki, työkaverien avuliaisuus ja mukavat asiakkaat. Käytössämme on Maxx-apteekkijärjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi farmaseuttisessa asiakaspalvelussa, mutta tärkein ominaisuutesi on kuitenkin kiinnostus ja oppimishalu työtehtäviä kohtaan. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja kokeneet kollegat ovat aina tukenasi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle paljon erilaisia koulutuksia, joiden avulla vahvistat ja päivität osaamistasi sekä mahdollisuuksia laajentaa osaamistasi erilaisissa vastuurooleissa.

Tarjoamme sinulle lisäksi

 • Lauantailisän, joka nostaa lauantain perustunneista maksettavaa palkkaa 50 %
 • Aloitteleville, kokoaikaisille farmaseuteille maksamme työehtosopimuksen mukaisten palkkojen päälle jopa 150 €/kk
 • Palkanlisiä ja tulospalkkioita
 • Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut
 • Kattavan sairaskuluvakuutuksen
 • Ravinto- sekä kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun
 • Kauppakeskus IsoKristiinan monipuoliset henkilöstöedut
 • Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan
 • Roolikohtaisia, säännöllisiä koulutuksia niin sisäisesti kuin yhteistyössä lääkeyritysten kanssa
 • Koulutuksia erilaisiin vastuurooleihin, kuten kosmetiikka, ihonhoito ja eläimet
 • Taloudellista tukea omaehtoiseen opiskeluun

Lisätietoja tehtävästä antaa apteekinhoitaja Päivi Munnukka, puh. 05-620 3311 tai sähköpostilla paivi.munnukka@ya.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme.

Haku alkaa 1. heinäkuuta 2024 ja päättyy 4. elokuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama konserni, jonka tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja olemme huolehtineet suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa.

Yliopiston Apteekilla on kolme yhteiskunnallista erityistehtävää: harvinaisten lääkkeiden valmistus, farmasian opiskelijaharjoittelut ja lääkehuollon tutkimus. Olemme useiden harvinaisten lääkkeiden ainoa valmistaja Suomessa.

Konserniimme kuuluu 17 apteekkia 14 kaupungissa, valtakunnallisesti palveleva verkkokauppa sekä julkista ja yksityistä terveydenhuoltoa palveleva terveydenhuollon liiketoiminta.

Katso kaikki avoimet työpaikat