Farmaseutti Yliopiston Apteekkiin Saloon

Haluatko osaamistasi kehittävän ja merkityksellisen työn? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme työyhteisöön, joka on jo itsessään syy lähteä töihin.

Meillä kehität osaamistasi monipuolisten uramahdollisuuksien parissa, koet työniloa, sillä ilo onnistua yhdessä on yksi arvoistamme ja teet hyvää, koska tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen.

Haemme yli 1000 yliopistonapteekkilaisen joukkoomme:

LAILLISTETTUA FARMASEUTTIA
Saloon vakituiseen, osa-aikaiseen (30-38 h/vk) työsuhteeseen.

Yliopiston Apteekissa Salossa pääset huolehtimaan apteekkimme lääkeneuvonnasta sekä asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Täällä sinua odottaa 25 työkaveria, joista saat vapaa-ajalla seuraa lenkkipolulle tai kahville. Työn tekoa meillä vauhdittavat loistava yhteishenki, työkaverien avuliaisuus ja mukavat asiakkaat.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työvuorot sijoittuvat klo 8-20 välille.

Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi farmaseuttisessa asiakaspalvelussa, mutta tärkein ominaisuutesi on kuitenkin kiinnostus ja oppimishalu työtehtäviä kohtaan. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja kokeneet kollegat ovat aina tukenasi. Lisäksi tarjoamme paljon erilaisia koulutuksia, joiden avulla vahvistat ja päivität osaamistasi.

Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa Yliopiston Apteekilla on tarjota sinulle erilaisia uramahdollisuuksia niin esihenkilö- kuin asiantuntijatehtävissä. Meillä työpäivät ja -vuorot ovat monipuolisia.

Tarjoamme sinulle lisäksi

  • YA:n oman lauantailisän, joka nostaa lauantain perustunneista maksettavaa palkkaa 50 %
  • Aloitteleville ja kokoaikaisille farmaseuteille maksamme työehtosopimuksen mukaisten palkkojen päälle jopa 150 €/kk
  • Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut sisältäen sairauskuluvakuutuksen
  • Kattavan sairaskuluvakuutuksen vakituisille työntekijöillemme (24 h/vko tai yli työsuhteisiin)
  • Lounas-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedun
  • Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan
  • Vuosittaisen koko henkilöstölle suunnatun yhteisen koululutustapahtuman
  • Roolikohtaisia koulutuksia niin sisäisesti kuin yhteistyössä lääkeyritysten kanssa
  • Koulutuksia erilaisiin vastuurooleihin, kuten eläin-, vatsa ja suolisto tai kosmetiikkafarmaseutiksi
  • Tukea omaehtoiseen opiskeluun

Osana työhöntulotarkastusta kuuluu huumausainetestaus.

Lisätietoja tehtävästä antaa apteekinhoitaja Saara Venelampi p. 02-6516 5699.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 10.12.2023 mennessä. Otamme yhteyttä potentiaalisiin hakijoihin jo hakuajan puitteissa, joten hae nopeasti!

Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme:
https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

Haku alkaa 4. lokakuuta 2023 ja päättyy 10. joulukuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Alkuperäinen ilmoitus löytyy täältä.

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja nyt jo yli 200 vuoden ajan olemme olleet kehittämässä suomalaista koulutusta ja tutkimusta. Vuosien varrella olemme kasvaneet, ja olemme tänä päivänä Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu tällä hetkellä 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki. Meillä asioidessasi tiedät tekeväsi hyvää ja saavasi asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua 24/7.

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni ja kaikki tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Olemme mukana edistämässä koulutusta myös tarjoamalla vuosittain lähes sadalle farmasian opiskelijalle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen lääkkeitä tarvitseva saa asianmukaista hoitoa.

Katso kaikki avoimet työpaikat