Farmaseutti Yliopiston Apteekkiin Saloon

Haluatko osaamistasi kehittävän ja merkityksellisen työn? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme työyhteisöön, joka on jo itsessään syy lähteä töihin.

Meillä kehität osaamistasi monipuolisten uramahdollisuuksien parissa, koet työniloa, sillä ilo onnistua yhdessä on yksi arvoistamme ja teet hyvää, koska tuottomme käytetään koulutukseen ja tutkimukseen.

Haemme yli 1000 yliopistonapteekkilaisen joukkoomme:

LAILLISTETTUA FARMASEUTTIA 
Saloon vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Yliopiston Apteekissa Salossa pääset huolehtimaan apteekkimme lääkeneuvonnasta sekä asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Täällä sinua odottaa 25 työkaveria, joista saat vapaa-ajalla seuraa lenkkipolulle tai kahville. Työn tekoa meillä vauhdittavat loistava yhteishenki, työkaverien avuliaisuus ja mukavat asiakkaat.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Halutessasi voit tehdä myös osa-aikaista työaikaa. Työvuorot sijoittuvat klo 8-20 välille.

Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi farmaseuttisessa asiakaspalvelussa, mutta tärkein ominaisuutesi on kuitenkin kiinnostus ja oppimishalu työtehtäviä kohtaan. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja kokeneet kollegat ovat aina tukenasi. Lisäksi tarjoamme paljon erilaisia koulutuksia, joiden avulla vahvistat ja päivität osaamistasi.

Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa Yliopiston Apteekilla on tarjota sinulle erilaisia uramahdollisuuksia niin esihenkilö- kuin asiantuntijatehtävissä. Meillä työpäivät ja -vuorot ovat monipuolisia.

Tarjoamme sinulle lisäksi 

  • YA:n oman lauantailisän, joka nostaa lauantain perustunneista maksettavaa palkkaa 50 %
  • Aloitteleville ja kokoaikaisille farmaseuteille maksamme työehtosopimuksen mukaisten palkkojen päälle jopa 150 €/kk
  • Hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut sisältäen sairauskuluvakuutuksen
  • Kattavan sairaskuluvakuutuksen vakituisille työntekijöillemme (24 h/vko tai yli työsuhteisiin)
  • Lounas-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedun
  • Tarvittaessa tukea asunnon takuuvuokraan
  • Vuosittaisen koko henkilöstölle suunnatun yhteisen koululutustapahtuman
  • Roolikohtaisia koulutuksia niin sisäisesti kuin yhteistyössä lääkeyritysten kanssa
  • Koulutuksia erilaisiin vastuurooleihin, kuten eläin-, vatsa ja suolisto tai kosmetiikkafarmaseutiksi
  • Tukea omaehtoiseen opiskeluun

Osana työhöntulotarkastusta kuuluu huumausainetestaus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 28.7.2024 mennessä. Otamme yhteyttä potentiaalisiin hakijoihin jo hakuajan puitteissa, joten hae nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa apteekinhoitaja Saara Venelampi p. 02-6516 5699.

Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme

https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat 

Haku alkaa 17. kesäkuuta 2024 ja päättyy 28. heinäkuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama konserni, jonka tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja olemme huolehtineet suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa.  

Yliopiston Apteekilla on kolme yhteiskunnallista erityistehtävää: harvinaisten lääkkeiden valmistus, farmasian opiskelijaharjoittelut ja lääkehuollon tutkimus. Olemme useiden harvinaisten lääkkeiden ainoa valmistaja Suomessa. 

Konserniimme kuuluu 17 apteekkia 14 kaupungissa, valtakunnallisesti palveleva verkkokauppa sekä julkista ja yksityistä terveydenhuoltoa palveleva terveydenhuollon liiketoiminta. 

Katso kaikki avoimet työpaikat