HUS Apteekki hakee farmaseuttia

Kaipaatko uusia haasteita kehitysmyönteisessä tiimissä? HUS Apteekki hakee farmaseutteja tuotannon työtehtäviin Helsingin toimipisteeseen Meilahteen.

Haemme farmaseuttia vakituiseen toimeen tuotannon työtehtäviin sekä lääketoimituksen määräaikaiseen toimeen ajalle 1.1.-30.9.2024. HUS Apteekin tuotanto Meilahdessa kattaa lääketoimitus-, lääkevalmistus- ja solunsalpaajayksiköiden toiminnot.

Työtehtäviisi kuuluu lääketoimituksen monipuoliset työtehtävät mm. osastotilausten esitarkastus, lääkkeiden toimittaminen sekä asiakaspalvelu (puhelinpalvelu ja chat). Lisäksi meillä on käytössä myös keräily- ja varastointiautomaatti ja hyödynnämme automatiikkaa laajasti tuotannossamme. Lääketoimitusyksikön farmaseuttina olet myös mukana solunsalpaajavalmistusyksikön työnkierrossa (käyttökuntoon saattaminen ja valmistus puhdastiloissa), ja osa farmaseuteista toimii myös avoapteekin työtehtävissä (tartuntatautilääkkeiden toimitus). Lisäksi vakituiseen toimeen voi kuulua lääkkeiden valmistusta lääkevalmistusyksikössä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta, huolellisuutta sekä joustavaa asennetta muuttuviin tilanteisiin. Aiempi kokemus sairaala-apteekissa tai apteekissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta voit olla myös työurasi alkutaipaleella, sillä perehdytämme sinut työtehtäviin kattavasti.

Työsuhde alkaa 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Hae meille hakuajan loppuun 21.12.2023 mennessä.

Lisätietoa Farmaseutti HUS Apteekki – HUS Urasivusto Urat (oraclecloud.com)   ja www.hus.fi/tyopaikat.

Katso kaikki avoimet työpaikat