HUS Apteekki hakee kesätöihin farmaseutteja

Kesätöihin HUS Apteekin tuotantoon.

Haemme kesätöihin farmaseutteja HUS Apteekin Helsingin (Meilahti) ja Espoon (Jorvi) toimipisteisiin lääketoimituksen, lääkevalmistuksen, solunsalpaajayksikön ja koneellisen annosjakelupalvelun tehtäviin. Työaika sijoittuu arkipäiville pääosin klo 7–16 välille, satunnaisesti klo 18 asti. Työn ajankohta on sovittavissa, mutta pääsääntöisesti työt sijoittuvat touko/kesä-elokuun ajalle. Haussa huomioidaan myös kesäkuussa 2024 valmistuvat farmaseutit.

Meilahden ja Jorvin lääketoimituksessa työtehtäviin kuuluu osastotilausten tarkastus ja toimittaminen, tartuntatautilääkkeiden toimittaminen ja asiakaspalvelu (puhelin- ja chat-palvelu).

Lääkevalmistuksessa osallistut ei-steriilien lääkkeiden kuten lasten annosjauheiden ja oraalisuspensioiden, voiteiden ja allergiatestivalmisteiden valmistukseen Helsingin toimipisteessä Meilahdessa.

Solunsalpaajayksikössä Meilahdessa työtehtäviin kuuluu tilausten tarkastus, solunsalpaaja-annosten käyttökuntoon saattaminen, tarkistaminen ja jakelu, varaston hallinta ja yksikön toimintaa koordinoivat työtehtävät. Työskentely tapahtuu puhdastiloissa.

Koneellisessa annosjakelupalvelussa Jorvissa työtehtäviin kuuluu potilaiden lääkityslistojen läpikäynti, kliininen kaksoistarkistus ja annospussien lopputarkastus. Toimit osana Koneellisen annosjakelupalvelun tiimiä ja olet yhteydessä hoitoyksiköihin tarpeen mukaan.

HUS Apteekissa pääset osaksi kehittämismyönteistä tiimiä ja saat suuren sairaala-apteekin tuen työhösi!
Kiinnostuitko? Hae meille HUS Apteekkiin, farmasian alan näköalapaikalle!

Hae meille hakuajan loppuun 29.2.2024 mennessä.

Lisätietoa Farmaseutti HUS Apteekki Kesätyö ja www.hus.fi/tyopaikat.

Katso kaikki avoimet työpaikat