HUS Apteekki hakee osastofarmaseutteja

Kiinnostaako työ farmasian alan näköalapaikalla? Hae meille osastofarmaseutiksi Kotkaan.

Haemme HUS Apteekin Kymenlaakson tiimiin keskussairaalaan Kotkaan kahta (2) osastofarmaseuttia määräaikaisiin työsuhteisiin opintovapaan ja perhevapaan sijaisuuksiin.

Työtehtäviisi kuuluu potilastyötä, kuten lääkityksen ajantasaistamista, lääkitysten arviointia ja lääkeneuvontaa. Potilastyön lisäksi, työyksiköstä riippuen, työtehtäviisi voi kuulua lääkkeiden tilaamista, lääkevalikoimasta huolehtimista, älylääkekaappien käyttöä tai hoitohenkilöstön kouluttamista. Yksikössäsi toimit farmasian alan asiantuntijana osana yksikkösi työyhteisöä.

HUS Apteekilla on Kymenlaaksossa osaava ja ammattitaitoinen osastofarmasiatiimi, joka tukee sinua niin perehtymisesi aikana kuin tämän jälkeenkin päivittäisessä työssä. Osastofarmaseuttina pääset kehittämään työtehtävääsi ja vaikuttamaan oman työsi sisältöön.

Meille on tärkeää, että olet aloitteellinen, yhteistyökykyinen, joustava, innostunut oppimaan uutta ja haluat työskennellä moniammatillisessa ympäristössä. Arvostamme lääkehoidon arviointi (LHA) –osaamista, mutta se ei ole edellytys, sillä tarjoamme siihen koulutusta.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Määräaikaisen työsuhteen kesto on vähintään 16.10.2025 asti.

 

Hae meille hakuajan loppuun 10.10.2023 mennessä.

 

Lisätietoa  Osastofarmaseutti HUS Apteekki   ja www.hus.fi/tyopaikat.

Katso kaikki avoimet työpaikat