Orion hakee QA farmaseuttia

Yksikön kuvaus:

Tuotannon laadunvarmistusosaston tarkoituksena on toiminnan, tuotteiden ja materiaalien laadun varmistaminen kaikissa valmistus- ja laadunvalvontavaiheissa. Laadunvarmistus vastaa lääkevalmisteiden hyväksymisestä ja vapauttamisesta myyntiin. Osaston muita päätehtäviä ovat GMP:n toteutumisen varmistaminen, dokumenttien arviointi ja hyväksyminen sekä tuotearvioiden, poikkeamien käsittely ja asiakaspalautteen käsittely. Huolehdimme myös laatujärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä sekä regulatiivisen ympäristön seuraamisesta.

Tehtävän kuvaus:

QA farmaseuttina työskentelet laadunvarmistusosastolla. Tehtäviisi kuuluu tuotteen laatuun liittyvien asiakasvalitusten käsittelyä ja arviointia. Tehtävä on geeli-voideprosessissa Turussa, jossa valmistetaan sekä pakataan ei-steriilejä lääkevalmisteita. Tehtävä on määräaikainen työnkierron sijaisuus 31.7.2024 asti.

Tarjoamme:                

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi lääketeollisuuden laatuasioiden osaajaksi. Saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi.

Edellytykset:

Edellytämme sinulta farmaseutin tutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Olet vakuuttava, juostava, huolellinen ja aikaansaava sekä sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet utelias sekä halukas oppimaan uutta ja kannat vastuusi osana kokonaisuutta. Tehtävän menetyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomenkielen sekä englanninkielen hallintaa.

Tehtävässä tarvitaan GMP:n perusteiden tuntemista ja aiempi kokemus lääketeollisuudesta, mieluiten laadunvarmistustehtävistä, katsotaan eduksi. Laatu, luotettavuus ja turvallisuus ovat sinulle tärkeitä arvoja.

Lisätietoja tehtävästä:

Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävään 2.1.2024 mennessä. Haethan tehtävään pian, sillä etenemme sopivien hakijoiden kanssa jo hakuajan aikana! Hakulomake löytyy täältä: https://www.orion.fi/ura-orionilla/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa Satu Ahvas, Head of QA Team, puh. 050 966 7710 (18.12 klo 14-15 ja 20.12 klo 15-16).

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Meitä orionilaisia on 3500 yli 30 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.

Katso kaikki avoimet työpaikat