Proviisorille hyviä ja mukavia töitä!

Voit olla jo kokeneempi proviisori tai vasta proviisoriksi valmistumassa oleva farmaseutti, jolle asiakaspalvelu on lähellä sydäntä.

Meillä Luvian Apteekissa viihtyvät sekä asiakkaat, että työntekijät! Asiakkaat kehuvat apteekkia viihtyisäksi ja tämä voisikin olla unelmatyöpaikkasi!
Luvia on erittäin vireä ja viihtyisä paikka ja asiakkaat ovat oikein mukavia.

Työajat ovat oikein miellyttävät ja voitkin halutessasi tehdä vain arkityötä. Olemme avoinna arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Arkipyhät olemme suljettu. Tarvittaessa voimme myös sopia osa-aikaisesta työstä, jos se sopii elämäntilanteeseesi paremmin. Meillä on käytössä MAXX-apteekkijärjestelmä, joka tekee työstä sujuvaa.

Etuihin kuuluu mukavien työaikojen lisäksi mm. hyvä palkka sekä laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja mahdollisuus työskennellä monipuolisesti sekä vaikuttaa työn sisältöön. Myös muista työsuhde-eduista voidaan sopia ja tarvittaessa saat käyttöösi auton, jos haluat vaikka saapua Poriin kätevästi junalla ja ajaa lyhyen työmatkan rautatieasemalta Luvialle (15min).

Voit tutustua apteekkiin meidän Facebook- ja Instragram- päivitysten kautta ja voit soitella tai laitella viestiä ja kysellä rohkeasti tarkemmin.

Töiden aloituksesta ja työajoista voidaan sopia joustavasti.

Tervetuloa!

Yhteydenotot:
katja.pietarinen@apteekit.net, 050 3429 773 (lähetäthän viestin, jos en pääse heti vastaamaan).

Katso kaikki avoimet työpaikat