QA Farmaseutti, Orion

Haemme nyt QA farmaseuttia geeli-, voide- ja liuostiimiin Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus:
QA farmaseuttina työskentelet laadunvarmistusosastolla. Päätehtäviäsi ovat erädokumentaation sekä lopputuotteen tarkastus. Erädokumentaation tarkastuksen lisäksi päivittäinen työ voi sisältää mm. asiakasvalitusten käsittelyä ja osallistumista osaston laatukierroksiin. Toimit laatuasiantuntijana läheisessä yhteistyössä muiden osastojen, erityisesti tuotannon kanssa. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus 31.10.2025 asti. Työtehtävä on geeli-voideprosessissa, jossa valmistetaan sekä pakataan ei-steriilejä lääkevalmisteita.

Yksikön kuvaus:
Tuotannon laadunvarmistusosaston tarkoituksena on toiminnan, tuotteiden ja materiaalien laadun varmistaminen kaikissa valmistus- ja laadunvalvontavaiheissa. Laadunvarmistus vastaa lääkevalmisteiden hyväksymisestä ja vapauttamisesta myyntiin. Osaston muita päätehtäviä ovat GMP:n toteutumisen varmistaminen, dokumenttien arviointi ja hyväksyminen sekä tuotearvioiden, poikkeamien käsittely ja asiakaspalautteen käsittely. Huolehdimme myös laatujärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä sekä regulatiivisen ympäristön seuraamisesta. Tuotannon laadunvarmistusosastolla työskentelee yhteensä n. 60 henkilöä, joista geeli-, voide- ja liuostiimissä kymmenen henkilöä.

Tarjoamme:
Tarjoamme mielenkiintoisia asiantuntijatehtäviä tuotantoympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi lääketeollisuuden laatuasioiden osaajaksi. Lisätietoa Orionista työnantajana löydät urasivuiltamme.

Edellytykset:
Edellytämme sinulta farmaseutin tutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa sekä suomen kielen taitoa. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet vakuuttava, huolellinen sekä aikaansaava. Olet utelias sekä halukas oppimaan uutta ja kannat vastuusi osana kokonaisuutta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää englannin kielen hallintaa. Tehtävässä tarvitaan GMP:n perusteiden tuntemista ja aiempi kokemus lääketeollisuudesta katsotaan eduksi. Laatu, luotettavuus ja turvallisuus ovat sinulle tärkeitä arvoja.

Lisätietoja tehtävästä:
Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävään 26.7.2024 mennessä. Huomioithan, että kesälomakausi vaikuttaa hakemusten käsittelyaikoihin.
Lisätietoja tehtävästä antaa Salla Puhakka, QA Director, QP, puh. 050 966 4410 (25.6. klo 14-15, 26.6. klo 10-11 tai 28.6. klo 15-16).

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Meitä orionilaisia on 3600 yli 30 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.

 

Katso kaikki avoimet työpaikat