Tuoteinformaatiotekstien asiantuntija

Tehtävän kuvaus

Haemme tuoteinformaatiotekstien asiantuntijaa globaaleihin myyntilupatoimintoihin vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluvat lääkevalmisteisiin liittyvät tekstipäivitykset ja käännökset, kielentarkistus ja muut mahdolliset tehtävät tehtäväkenttään liittyen. Käsiteltävät tekstit ovat ensisijaisesti lääkkeiden tuoteinformaatiotekstejä (Company Core Data Sheet, valmisteyhteenveto, pakkausseloste, myyntipäällysmerkinnät). Tehtäviin kuuluu myös kyseisten dokumenttien ja asiaankuuluvan muutosprosessin hallinta ja kehittäminen sekä viranomaisvaatimusten seuranta.

Toimipisteesi on Espoo tai Turku.

Yksikön kuvaus

Global Regulatory Affairs kuuluu Orionin Kaupallisen Tuotekehityksen ja Elinkaarenhallinnan -yksikköön. Käsittelemme Orionin brändättyjen, geneeristen ja eläinlääkevalmisteiden myyntilupatehtäviä kattaen tuotteen koko elinkaaren. Osastoon kuuluu noin 20 ammattilaista, jotka työskentelevät tiiviisti Intian Mumbain toimiston kollegoiden sekä paikallisten tytäryhtiöiden ja myyntilupakonsulttiverkoston kanssa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia käyttää omia vahvuuksiasi ja hyödyntää osaamistasi mielenkiintoisen työn parissa lääketeollisuuden myyntilupatoimintojen dynaamisessa ympäristössä. Pääset myös työskentelemään osana kansainvälistä verkostoamme. Toivomme sinusta luotettavaa ja yhteistyökykyistä kollegaa, joka paitsi ylläpitää rutiiniprosesseja niin myös uskaltaa haastaa ja kehittää niitä yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Työkavereiden arvostus ja kunnioitus, pyrkimys aina parempaan ja tulevaisuuden rakentaminen ovat ydinarvojamme.

Edellytykset

Hallitset erinomaisesti suomen- ja englanninkielen. Hyvä ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen, huomioit yksityiskohdat, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet innokas oppimaan uutta.

Lisäksi toivomme sinulta:

– Soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. kielitieteet, kääntäminen, farmasia, lääketiede, luonnontieteet)
– Oma-aloitteista, aktiivista ja systemaattista työotetta
– Vahvaa tietoteknistä perusosaamista, erityisesti MS Office -sovellukset
– Positiivista asennetta ja innokkuutta virtuaaliseen tiimityöskentelyyn
– Kyvykkyyttä hallita kokonaisuuksia aikataulutetuissa olosuhteissa kuitenkaan yksityiskohtia ja prosessin ominaispiirteitä ohittamatta
– Hyvää ajanhallinta- ja itsejohtamiskykyä kuten myös rohkeutta suorittaa työtehtävien priorisointia määriteltyjen aikarajojen saavuttamiseksi.

Katsomme eduksi tuoteinformaatiodokumenttien erityispiirteiden tuntemuksen (esim. QRD-templaatit) ja aikaisemman työkokemuksen myyntilupa-asioista tai lääkealan käännöstehtävistä.

Lisätiedot ja hakuaika

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.9.2023 mennessä. Hakemuksia käydään läpi jo hakemusaikana.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Global Regulatory Affairs Osastopäälliköltä Hanna Mäkiniemeltä, puh. 050 966 7406 (tavoitettavissa parhaiten ti 12.9. klo 16-17 tai ke 20.9. klo 9-10)

#LI-ORION

Meitä orionilaisia on 3500 yli 30 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.

Katso kaikki avoimet työpaikat