Kunta-alalle annetut lakkovaroitukset sekä ylityö- ja vuoronvaihtokiellot

Kunta-alalle annetut lakkovaroitukset sekä ylityö- ja vuoronvaihtokiellot


Lähetämme aina ensisijaisesti jäsenillemme tietoa annetuista lakkovaroituksista sekä ylityö- ja vuoronvaihtokielloista Fimnetin kautta. Jos et ole saanut Farmasialiitolta näitä viestejä, tarkistathan tietosi Morttelista. On tärkeää, että työehtosopimusneuvotteluja koskeva viestintämme tavoittaa kaikki jäsenemme.

Tältä sivulta löydät kootusti kaikkien kunta-alalle annettujen lakkovaroitusten sekä ylityö- ja vuoronvaihtojen ajankohdat. Lisäksi JUKOn verkkosivuilla on päivittyvä listaus kaikista kunta-alan työtaistelutoimista
  

Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Turku, Tampere, Jyväskylä, Kuopio, Oulu ja Rovaniemi EI KOSKE FARMASIALIITON JÄSENIÄ, PÄÄTTYNYT

Kymmenen kaupungin työntekijöitä koskeva lakko toteutuisi 3.–9.5.2022, jos neuvotteluratkaisuun työnantajan kanssa ei päästä sitä ennen. JUKOn keskuslakkotoimikunta on tehnyt tähän lakkoon edellisistä lakoista poikkeavia rajauksia, minkä vuoksi tämä lakko ei koske Farmasialiiton jäseniä missään kaupungeissa.
Tiedote kymmenen kaupungin lakosta


Pääkaupunkiseutu PÄÄTTYNYT

Työ- ja elinkeinoministeriö siirsi Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunkeihin 19.–25.4.2022 suunniteltuja lakkoja 14 vuorokautta eteenpäin. Tämä tarkoittaa sitä, että lakko toteutuisi 3.–9.5.2022, jos neuvotteluratkaisuun työnantajan kanssa ei päästä sitä ennen. Huom! Farmasialiiton osalta tämä lakko koskisi vain Vantaan kaupungin työntekijöitä, eikä meillä rekisteritietojemme mukaan ole jäseniä tämän lakon piirissä. Jos kuitenkin epäilet kuuluvasi pääkaupunkiseudun lakkovaroituksen piiriin, ole yhteydessä: maija.pirttijarvi@farmasialiitto.fi
Tiedote pääkaupunkiseudun lakon siirrosta
Tiedote pääkaupunkiseudun lakosta


Tampere ja Kuopio PÄÄTTYNYT

Työ- ja elinkeinoministeriö siirsi 14 vuorokaudella Tampereen ja Kuopion kaupunkeihin 29.–30.3. suunniteltua lakkoa. Lakko toteutuu näin ollen 12.–13.4.2022, jos neuvotteluratkaisuun työnantajan kanssa ei päästä sitä ennen.
Tiedote Tampereen ja Kuopion lakon siirrosta 
Tiedote Tampereen ja Kuopion lakosta 


Turku ja Oulu PÄÄTTYNYT

Turun ja Oulun kaupunkien työntekijöitä koskeva lakko toteutuu 6.–7.4.2022, jos neuvotteluratkaisuun työnantajan kanssa ei päästä sitä ennen.
Tiedote Turun ja Oulun lakosta 


Jyväskylä ja Rovaniemi PÄÄTTYNYT

Työ- ja elinkeinoministeriö siirsi 14 vuorokaudella Jyväskylän ja Rovaniemen kaupunkeihin 23.–24.3. suunniteltua lakkoa. Lakon uusi ajankohta on 6.–7.4.2022. Lakko toteutuu, jos neuvotteluratkaisuun työnantajan kanssa ei päästä sitä ennen.
Tiedote Jyväskylän ja Rovaniemen lakon siirrosta 
Tiedote Jyväskylän ja Rovaniemen lakosta 

 

Ylityö- ja vuoronvaihtokielto 18.4.2022–toistaiseksi Päättynyt

Ylityö- ja vuoronvaihtokielto 4.–10.4.2022 Päättynyt

Ylityö- ja vuoronvaihtokielto 21.–27.3.2022 Päättynyt

Ylityö- ja vuoronvaihtokielto 7.–13.3.2022 Päättynyt

Liity nyt
jäseneksi!