Bayer Oy etsii proviisoria Turun toimipisteeseen

Kansainvälisen Bayerin ydinosaaminen on Life Science -alalla terveydenhoidon ja maatalouden parissa. Innovaatioyrityksenä Bayer näyttää suuntaa tutkimusintensiivisillä alueilla. Bayerin tuotteet ja palvelut on suunniteltu ihmisiä hyödyttäviksi ja elämänlaatua parantaviksi. Kansainvälinen toimintamme Suomessa keskittyy reseptilääkkeisiin: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, tuotantoon ja useiden kansainvälisten kliinisten tutkimusten johtamiseen. Bayer työllistää Suomessa noin 850 henkilöä. Toimipaikkamme ovat Espoossa ja Turussa. Bayerilla saat työskennellä työkulttuurissa, jossa arvostetaan henkilöstön paloa luoda uraauurtavia innovaatioita ja annetaan mahdollisuus muuttaa maailmaa.

Haemme Bayer Oy:n Chemical and Pharmaceutical Development (CPD Finland) -tuotekehitysyksikön laatuosastolle Turkuun vakituiseen työsuhteeseen henkilöä Quality Assurance Pharmacist -tehtävään.

TEHTÄVÄSI JA VASTUUALUEESI
Avustat tuotekehitysosastoja ja -projekteja hyviin tuotantotapoihin (GMP) ja laatuun liittyvissä asioissa.
Osallistut tuotekehitysdokumenttien sekä materiaalien ja valmiste-erien arviointiin ja hyväksymiseen mukaan lukien toimittajien hallinta.
Asiantuntijarooliisi kuuluu mm. toiminnan jatkuva kehittäminen sekä yleisesti laatu- ja ohjejärjestelmämme ylläpito yhdessä osastojen asiantuntijoiden kanssa.
Täydennät tiimiämme valmistautuessamme tulevaisuuden haasteisiin liittyen mm. uusiin teknologioihin ja automaatioon.
Tärkeimmät yhteistyökumppanisi löytyvät tuotekehitysyksiköstä, muita kumppaneita ovat kollegat Bayer Oy:n tuotannon ja Bayerin globaalin tuotekehityksen yksiköissä.

SINÄ
Hyvä yhteistyökyky, suunnitelmallisuus ja toimeenpaneva ote työntekoon ovat sinulle ominaisia luonteenpiirteitä, mutta sinulla on valmiudet myös itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.
Sinulla on luonteva ja vuorovaikutteinen tapa esittää asiasi, ja kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.
Edellytämme sinulta proviisorin tutkintoa. Lisäksi toivomme perehtyneisyyttä analyyttisiin ja teknisiin järjestelmiin.
Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta lääketeollisuudesta ja lääkinnällistä laitteista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of QA, CPD Finland Leena Roivas, ma 17.6. klo 13–14 ja to 20.6. klo 10–11, puh. 0400 680 547.

Hae tehtävää 23.6.2019 mennessä www.bayer.fi -sivujen Meille töihin -kohdan avoimien työpaikkojen kautta tehtäväkohtaisella hakulomakkeella.

Liity nyt
jäseneksi!