Farmaseutille paikka Hämeenlinnassa

Hämeenlinnan I Tori-Apteekki on moderni ja alati uudistuva apteekki Hämeenlinnan kaupungin ytimessä, torin laidalla. Apteekki palvelee asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä.

Haemme palvelukseemme farmaseuttia. Työsuhde on noin vuoden mittainen määräaikaisuus, joka voidaan mahdollisesti vakinaistaa. Työsuhde voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. 

Odotamme, että hyvä asiakaspalvelu ja apteekin myyntityö ovat sinulle sydämen asia. Sinulla on myönteinen asenne, tartut reippaasti työtehtäviin ja olet yhteistyökykyinen. Koska apteekkimme on auki vuoden jokaisena päivänä, on työ vaihtelevaa ja siksi odotamme, että pidät vaihtelevista työpäivistä ja -ajoista ja pystyt tekemään ilta- ja viikonlopputöitä. ANJA-kokemus tai toiminta apteekin eri sidosryhmien kanssa luetaan eduksesi. 

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut ja modernit työvälineet asiakaspalveluun. Käytössämme on Maxx -tietojärjestelmä. Pääset myös mukaan kehittämään toimintaamme. Tule mukaan iloiseen ja osaavaan asiakaspalvelutiimiimme. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä joko apteekkari Jukka Niemeen puh. 0400 298 959 tai proviisori Hanna Haatajaan 03 630 600. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse jukka.niemi@apteekit.net tai hanna.haataja@apteekit.net. Toivomme hakemukset 31.7.2019 mennessä. 

Liity nyt
jäseneksi!