Farmaseutteja asiakaspalvelutehtäviin

Yliopiston Apteekki on yksi Suomen parhaista asiakaspalveluyrityksistä, jossa työskentelee noin tuhat asiantuntijaa. Autamme asiakkaita onnistumaan lääkehoidossaan sekä edistämme heidän terveyttään ja hyvinvointiaan. Hoidamme myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä. Voittomme käytetään opetuksen ja tutkimuksen tukemiseen.

Yliopiston Apteekin Terveydenhuollon liiketoimintayksikkö YA-talolla Pitäjänmäellä hakee farmaseutteja asiakaspalvelutehtäviin vakituiseen työsuhteeseen 1.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan syksystä 2019 alkaen.

Haluatko mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan asiakaspalvelutiimiin? Pidätkö uuden oppimisesta ja muuttuvasta työympäristöstä? Pystytkö työskentelemään myös paineen alla ja nautitko ongelmien ratkaisemisesta?

Haemme annosjakelun ja yritysasiakkaiden asiakaspalvelusta vastaavaan tiimiin farmaseutteja.

Työtehtävänäsi on asiakkaidemme annosjakelu- ja muiden lääketilausten käsittely ja asiakaspalvelu yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtävänäsi on myös kehittää myyntiä ja asiakaspalvelua yhteistyössä Terveydenhuollon liiketoiminnan muiden yksiköiden kanssa. Työ sisältää paljon työskentelyä puhelimitse.

Arvostamme aikaisempaa kokemustasi farmaseuttisista asiakaspalvelutöistä, yhteistyöstä yritysasiakkaiden kanssa sekä annosjakelusta.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8.00–16.00, ja tarvittaessa pystyt tekemään ilta- ja viikonlopputöitä.

Yliopiston Apteekki pitää hyvää huolta henkilöstönsä työkyvystä ja osaamisesta sekä tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Tule mukaan meidän vauhdilla laajenevaan jengiimme ja kasvavaan liiketoimintaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, kysy lisätietoja tiimin esimies Kaarlo Lekander p. 09 5420 4428 ke 15.5. klo 15 - 16 ja ke 22.5. klo 8.30 - 9.30 tai asiakaspalvelupäällikkö Eero Lounasvaara p. 09 5420 4597 ke 22.5. klo 15 - 16. 

Lähetä hakemuksesi 26.5.2019. mennessä.

Esikarsintavaiheessa kutsumme soveltuvimmat hakijat videohaastatteluun. Videohaastattelukutsun lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
 

Liity nyt
jäseneksi!