HUS Apteekki hakee osastofarmaseuttia Jorvin sairaalaan

HUS Apteekki tuottaa asiakkaidemme sekä potilaiden parhaaksi laadukkaita ja turvallisia lääkehuollon ja kliinisen farmasian palveluja niin erikoissairaanhoidossa kuin perusterveydenhuollossa. Olemme Suomen suurin sairaala-apteekki ja meitä on jo noin 300 lääkealan ammattilaista. Visiomme on olla sairaalafarmasian suunnannäyttäjä ja missiomme on tuottaa parasta palvelua potilaan parhaaksi.

HUS Apteekin farmaseuttina teet merkityksellistä työtä potilas- ja lääkitysturvallisuuden varmistamiseksi moniammatillisessa työympäristössä.

Haemme osastofarmaseuttia Jorvin sairaalan sisätautien ja kuntouksen tulosyksikön vuodeosastoille S4 ja S6. Osastofarmaseutin paikka on vakituinen.

Osastofarmaseutin tehtävänä on HUS Apteekin strategian mukaisesti osaston lääkitysturvallisuuden ja rationaalisen lääkehoidon edistäminen moniammatillisesti. Työtehtävät ovat monipuolisia sisältäen mm. lääkeinformaatio- ja asiantuntijatehtäviä, potilaan lääkityksen ajantasaistamista sekä osastojen lääkevarastojen hallintaa.

Hakuaika päättyy 29.5.2019.

Lisätietoa www.hus.fi/tyopaikat.

 

Liity nyt
jäseneksi!