QA Pharmacist Orionille

Meitä orionilaisia on 3200 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme. 

Tehtävän kuvaus: 
Päätehtävinäsi ovat erädokumentaation sekä lopputuotteen tarkastus. Erädokumentaation tarkastuksen lisäksi päivittäinen työ voi sisältää mm. poikkeamien arviointia ja osallistumista osaston laatupalavereihin. Työssäsi toimit laadunvarmistuksen asiantuntijana läheisessä yhteistyössä muiden osastojen, kuten tuotannon ja rekisteröintiosaston kanssa.

Yksikön kuvaus: 
Tuotannon laadunvarmistusosaston tarkoituksena on toiminnan, tuotteiden ja materiaalien laadun varmistaminen kaikissa valmistus- ja laadunvalvontavaiheissa. Laadunvarmistus vastaa lääkevalmisteiden hyväksymisestä ja vapauttamisesta myyntiin. Osaston muita päätehtäviä ovat GMP:n toteutumisen varmistaminen, dokumenttien arviointi ja hyväksyminen sekä tuotearvioiden ja poikkeamien käsittely. Tuotannon laadunvarmistusosastolla työskentelee yhteensä n. 45 henkilöä. 

Työtehtävä on tablettiprosessissa, jossa valmistetaan sekä pakataan ei-steriilejä lääkevalmisteita.

Tarjoamme mielenkiintoisia asiantuntijatehtäviä tuotantoympäristössä. Tehtävässä saa laaja-alaisen ja kokonaisvaltaisen käsityksen erityisesti ei-steriilien tablettien lääkevalmistetuotannosta ja laadunvarmistuksesta.

Edellytykset: 
Edellytämme sinulta farmaseutin tutkintoa. Etsimme yhteistyökykyistä, huolellista ja toimeen tarttuvaa henkilöä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi.

Tiedustelut: Tinna Lücke, puh. 050 966 2679 (ma 20.5. klo 13-14, to 23.5. klo 15-15.45 ja ti 28.5. klo 15-15.45)

Hakemukset kotisivujemme kautta.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. 
Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

 

Liity nyt
jäseneksi!