Rokotekoordinaattori Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos hakee rokotekoordinaattoria

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) huolehtii kansallisen rokotusohjelman toteuttamiseen tarvittavien rokotteiden hankinnoista ja keskitetystä jakelusta sairaala-apteekkeihin ja lääkekeskuksiin. Infektiotautien torjunta ja rokotukset -yksikkö hakee rokotekoordinaattoria vuoden kestoiseen määräaikaiseen työsuhteeseen THL:n Helsingin toimipisteeseen.

Rokotekoordinaattori toimii laatutyöskentelyn ja varastohallinnan asiantuntijana. Lääketukkukaupan toimintaan liittyvän laatutyön lisäksi rokotekoordinaattorin tehtävät painottuvat kansallisen rokotusohjelman rokotteiden varaston ja toimitusten hallintaan, rokotteiden vastaanottoon ja laskutukseen liittyviin tehtäviin sekä rokotejakelussa ja rokotehankinnoissa avustamiseen. Rokotekoordinaattori osallistuu myös toimintaohjeiden ja tiedotteiden tekemiseen, verkkosivujen päivittämiseen ja muuhun asiakaspalveluun.

Tehtävässä edellytetään farmaseutin tutkintoa, tiimityöskentelytaitoja ja hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Lääketukkukaupan toimintaan liittyvän lainsäädännön ja määräysten tuntemus sekä GDP:n asiantuntemus katsotaan eduksi.  

Rokotekoordinaattori työskentelee Rokotusohjelman ohjaustiimissä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja ainutlaatuisen näköalapaikan kiinnostavassa työyhteisössä. Pääset osallistumaan kansallisesti tärkeän ohjelman toteuttamiseen.

THL on kansallinen asiantuntija- ja tutkimuslaitos. Tuotamme tietoa, työkaluja ja ratkaisuja terveys- ja hyvinvointialan päätöksenteon ja toiminnan tueksi. Vahvuuksiamme ovat merkityksellinen työ, osaava ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva henkilöstö ja loistavat tietovarannot. Tarjoamme joustavat työajat. THL on savuton työpaikka.

Tehtävän kesto: Määräaikainen 1.8.2019-31.7.2020

Tehtävä alkaa: 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan

Hae viimeistään: 26.5.2019 klo 12:00

Lisätietoja:
Viivi Isoniemelä, Rokotejakelun koordinaattori, puh.029 524 7333
Pertti Sormunen, Lääketukkukaupan johtaja, puh. 029 524 8326

Koko ilmoitus ja hakuohjeet

Liity nyt
jäseneksi!