Terveyden ja hyvinvoinnin laitos hakee rokotekoordinaattorin sijaista

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) huolehtii kansallisen rokotusohjelman toteuttamiseen tarvittavien rokotteiden hankinnoista ja keskitetystä jakelusta sairaala-apteekkeihin ja lääkekeskuksiin. Infektiotautien torjunta ja rokotukset -yksikkö hakee rokotekoordinaattorin äitiyslomasijaista THL:n Helsingin toimipisteeseen. 

Rokotekoordinaattorin työnkuvaan kuuluvat kansallisen rokotusohjelman rokotteiden hankintoihin liittyvät valmistelut, tehtyjen hankintasopimusten toteutumisen seuranta ja laskutusasioiden hoito lääketukkukaupan johtajan ohjaamana. Rokotekoordinaattori hoitaa rokotteiden vastaanottoon liittyviä tehtäviä, osallistuu varaston seurantaan ja avustaa rokotejakelussa. Lisäksi rokotekoordinaattori osallistuu lääketukkukaupan laatutyöskentelyyn, toimintaohjeiden ja tiedotteiden tekemiseen, verkkosivujen päivittämiseen ja muuhun asiakaspalveluun.

Tehtävässä edellytetään farmaseutin tutkintoa, tiimityöskentelytaitoja ja hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Lääketukkukaupan toimintaan liittyvän lainsäädännön, hankintalainsäädännön ja julkisten hankintojen hankintaprosessin tuntemus sekä GDP:n asiantuntemus katsotaan eduksi. 

Rokotekoordinaattori työskentelee Rokotusohjelman ohjaustiimissä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja ainutlaatuisen näköalapaikan kiinnostavassa työyhteisössä. Pääset osallistumaan kansallisesti tärkeän ohjelman toteuttamiseen. 

THL on kansallinen asiantuntija- ja tutkimuslaitos. Tuotamme tietoa, työkaluja ja ratkaisuja terveys- ja hyvinvointialan päätöksenteon ja toiminnan tueksi. Vahvuuksiamme ovat merkityksellinen työ, osaava ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva henkilöstö ja loistavat tietovarannot. Tarjoamme joustavat työajat.

THL on savuton työpaikka.
Tehtävän kesto: Määräaikainen, 1.8.2019 - 31.7.2020
Tehtävä alkaa: 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan
Hae viimeistään: 31.5.2019 klo 12:00

Lisätietoja: 
Emma Korhonen, Rokotehankinnan koordinaattori, puh. 029 524 6098
Pertti Sormunen, Lääketukkukaupan johtaja, puh. 029 524 8326

Koko ilmoitus ja hakuohjeet

Liity nyt
jäseneksi!