Terveystalo Joensuu etsii lääkeskuksen hoitajaa

Haen Joensuun yksikköön lääkekeskuksen hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

 

Työhösi kuuluu Terveystalo Joensuun ja Lieksan lääkekeskusten hoitaminen.

 

Edellytämme sinulta farmaseutin tai proviisorin tutkintoa. Työ vaatii myös lääkealan lainsäädännön, määräysten ja ohjeiden tuntemista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, ammattitaitoisen työyhteisön sekä viihtyisät toimitilat. Meillä on mukava työilmapiiri.

 

Kun kiinnostuit, ota yhteyttä. Hae paikkaa 19.5.2019 mennessä osoitteessa www.terveystalo.com/tyopaikat.

 

Tervetuloa Terveystaloon!

 

Ystävällisin terveisin,

Saija Viiliäinen
yksikönjohtaja
Puh.040 868 9849

 

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus.  Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Vuonna 2018 valtakunnallinen verkostomme kattoi noin 180 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.
 
Vuonna 2018 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,5 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 10 000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin puolet toimii itsenäisinä ammatinharjoittajina. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. www.terveystalo.com.
 
Terveystalo on savuton työpaikka.
Liity nyt
jäseneksi!