Farmaseutille töitä Saarijärvellä

Farmaseutille töitä Saarijärvellä

Saarijärven apteekki hakee määräaikaiseen työsuhteeseen farmaseuttia syyskuun alusta alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhde voi jatkua määräajan jälkeen.

Apteekkimme sijaitsee uusituissa tiloissa S-marketin yhteydessä. Apteekki on avoinna ma-pe klo 9-19 (kesä-elokuussa klo 9-18), la klo 9-14 ja su klo 11-14. Käytössämme on Maxx-käyttöjärjestelmä ja Fixu-varastoautomaatti. Apteekissamme on mahdollisuus monipuolisiin farmaseutin työtehtäviin, joihin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, annosjakelu sekä lääkkeenvalmistus.  

Meillä on mukava tekemisen meininki ja ystävällinen, auttavainen ja kannustava ilmapiiri. Vuonna 2017 meidät palkittiin Farmasian Päivillä Oppiva työyhteisö -palkinnolla. Henkilökunnan yhteisiä virkistystapahtumia järjestetään säännöllisesti. Meillä on mahdollisuus myös uimahallin ja kuntosalin maksuttomaan käyttöön. Tule jakamaan työnilo kanssamme!

Ota yhteyttä apteekkari Pasiin praatikainen@gmail.com tai proviisori Marjaan marsomppi@gmail.com. Voit myös soittaa p. 014 5252 700 tai tulla käymään!

Liity nyt
jäseneksi!