HUS Apteekki hakee osastofarmaseutteja ja farmaseutteja

HUS Apteekki hakee osastofarmaseutteja ja farmaseutteja

HUS Apteekki tuottaa asiakkaittensa sekä potilaiden parhaaksi laadukkaita ja turvallisia lääkehuollon ja kliinisen farmasian palveluja ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti tuloksellisessa yhteistyössä erikoissairaanhoidon kliinisten hoitoyksiköiden, perusterveydenhuollon ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. HUS Apteekki on Suomen suurin sairaala-apteekki ja sen palveluksessa on n. 280 lääkealan ammattilaista. HUS Apteekin visio on olla sairaalafarmasian suunnannäyttäjä ja missio on tuottaa parasta palvelua potilaan parhaaksi.

HUS Apteekki hakee osastofarmaseuttia Syöpäkeskukseen Meilahden alueelle. Osastofarmaseutin tehtävä Syöpäkeskuksessa on uusi johtuen osastofarmasian laajenemisesta. 

HUS Apteekki hakee myös yhtä osastofarmasiasta kiinnostunutta farmaseuttia Meilahden alueelle erikoisairaanhoidon osastoille osastofarmaseuttien sijaistuksiin. Osastofarmaseutin tehtävänä on HUS Apteekin strategian mukaisesti osaston lääkitysturvallisuuden ja rationaalisen lääkehoidon edistäminen moniammatillisesti. 

HUS Apteekki hakee myös kahta farmaseuttia lääkevalmistukseen lääkevalmistusmäärien lisääntyessä erityisesti aseptisen valmistuksen osalta. Lääkevalmistuksen farmaseutin tehtävät painottuvat aseptiseen ja ei-steriiliin lääkevalmistukseen. Työtehtäviin kuuluu myös solunsalpaaja-annosten valmistus kiertävässä työvuorossa. 

HUS Apteekki hakee myös määräaikaista farmaseuttia opintovapaan sijaisuuteen HUS Apteekin Helsingin toimipisteen lääketoimitukseen. Työtehtävät sisältävät lääketoimitusten tarkastamista lääkeinformaatiota ja ns. osastotarkastuksia. Työtehtäviin kuuluu myös solunsalpaaja-annosten valmistus kiertävässä työvuorossa. 

Työsuhteet alkavat helmikuussa tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviin haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella. HUOM. Hakuaikaa pidennetty 15.2.2019 asti.
Lisätietoa www.hus.fi/tyopaikat
 

Liity nyt
jäseneksi!