HUS Apteekki hakee osastofarmaseutteja Kymenlaaksoon

HUS Apteekki hakee osastofarmaseutteja Kymenlaaksoon

HUS Apteekki tuottaa asiakkaittensa sekä potilaiden parhaaksi laadukkaita ja turvallisia lääkehuollon ja kliinisen farmasian palveluja ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti tuloksellisessa yhteistyössä erikoissairaanhoidon kliinisten hoitoyksiköiden, perusterveydenhuollon ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. HUS Apteekki on Suomen suurin sairaala-apteekki ja sen palveluksessa on n. 300 lääkealan ammattilaista. HUS Apteekin visio on olla sairaalafarmasian suunnannäyttäjä ja missiomme on tuottaa parasta palvelua potilaan parhaaksi. 

Haemme kolmea osastofarmasiasta kiinnostunutta farmaseuttia HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan, Kymenlaakson alueelle. Työt sijoittuvat Kotkan, Haminan ja Kouvolan perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon vuodeosastoille. Yksi tehtävistä on sisäinen osastofarmaseuttisijainen.

Osastofarmaseutin tehtävänä on edistää osaston lääkitysturvallisuutta ja rationaalista lääkehoitoa. Toimenkuva painottuu lääkeinformaatioon ja lääkitysturvallisuuteen liittyviin tehtäviin, kuten kotilääkityksen selvittämiseen, lääkityksen tarkastamiseen ja arviointiin moniammatillisena yhteistyönä sekä potilaan lääkeneuvontaan. Työtehtävät vaihtelevat riippuen osastojen tarpeista.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella. Hakuaika päättyy 15.4.2019. 

Lisätietoa www.hus.fi/tyopaikat.
 

Liity nyt
jäseneksi!