HUS Apteekki hakee osastofarmaseuttia

HUS Apteekki hakee osastofarmaseuttia

HUS Apteekki tuottaa asiakkaittensa sekä potilaiden parhaaksi laadukkaita ja turvallisia lääkehuollon ja kliinisen farmasian palveluja ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti tuloksellisessa yhteistyössä erikoissairaanhoidon kliinisten hoitoyksiköiden, perusterveydenhuollon ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. HUS Apteekki on Suomen suurin sairaala-apteekki ja sen palveluksessa on n. 300 lääkealan ammattilaista. HUS Apteekin visio on olla sairaalafarmasian suunnannäyttäjä ja missio on tuottaa parasta palvelua potilaan parhaaksi.

HUS Apteekki hakee osastofarmaseuttia Porvoon sairaalan osastoille. Tehtävä on määräaikainen hoitovapaasijaisuus ajalle 3.6. - 31.12.2019.

Osastofarmaseutin tehtävänä on HUS Apteekin strategian mukaisesti osaston lääkitysturvallisuuden ja rationaalisen lääkehoidon edistäminen moniammatillisesti. Työtehtävät osastolla ovat monipuolisia sisältäen mm. lääkeinformaatiota, potilaskohtaista lääkkeen jakoa ja osaston lääkevaraston hallintaa sekä enenevässä määrin erilaisia lääkitysturvallisuuteen ja kliiniseen farmasiaan liittyviä tehtäviä. Sairaalassa työskentelee myös lääketyöntekijä.

Työsuhde alkaa 3.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella. Hakuaika päättyy 27.3.2019. 

Lisätietoa www.hus.fi/tyopaikat.
 

Liity nyt
jäseneksi!