HUS Apteekki hakee osastofarmaseuttia

HUS Apteekki hakee osastofarmaseuttia

HUS Apteekki tuottaa asiakkaittensa sekä potilaiden parhaaksi laadukkaita ja turvallisia lääkehuollon ja kliinisen farmasian palveluja ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti tuloksellisessa yhteistyössä erikoissairaanhoidon kliinisten hoitoyksiköiden, perusterveydenhuollon ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. HUS Apteekki on Suomen suurin sairaala-apteekki ja sen palveluksessa on n. 300 lääkealan ammattilaista. HUS Apteekin visio on olla sairaalafarmasian suunnannäyttäjä ja missio on tuottaa parasta palvelua potilaan parhaaksi.

HUS Apteekki hakee osastofarmaseuttia Meilahden tornisairaalan teho- ja tehovalvontaosastolle.

Tehtävä on avoin osastolla työskentelevän osastofarmaseutin jäädessä eläkkeelle. Osastofarmaseutin tehtävänä on HUS Apteekin strategian mukaisesti osaston lääkitysturvallisuuden ja rationaalisen lääkehoidon edistäminen moniammatillisesti. Työtehtävät osastolla ovat monipuolisia sisältäen mm. lääkeinformaatiota, iv-valmisteiden käyttökuntoonsaattoa ja osaston lääkevaraston hallintaa sekä enenevässä määrin erilaisia lääkitysturvallisuuteen ja kliiniseen farmasiaan liittyviä tehtäviä. Osastolla työskentelee myös lääketyöntekijä.

Palkkaus on kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukainen. HUS Apteekin farmaseutin tehtäväkohtainen lähtöpalkka ilman aiempaa sairaalafarmasian kokemusta on noin 2700 € / kk ja kliinisen farmasian tehtävissä toimivan osastofarmaseutin työn vaativuuden mukainen tehtäväkohtainen palkka on noin 3000 € / kk. Tämän lisäksi maksetaan kokemuslisä perustuen kokemukseen farmaseuttisissa tehtävissä.

Vuosilomakertymä määräytyy virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan (enimmillään 38 päivää / vuosi).
Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella. Hakuaika päättyy 8.3.2019. 
Lisätietoa www.hus.fi/tyopaikat.
 
 
 
 

Liity nyt
jäseneksi!