Johtavan farmaseutin äityslomansijaisuus Forssan sairaalassa

Johtavan farmaseutin äityslomansijaisuus Forssan sairaalassa

Forssan sairaalan lääkekeskus tuottaa kuntayhtymän yksiköiden sekä potilaiden parhaaksi laadukkaita ja turvallisia lääkehuollon palveluja ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti yhteistyökumppaneiden kanssa. Forssan sairaalan lääkekeskus toimii sairaalassa ja kuuluu terveydenhuollon tulosalueeseen. Forssan sairaalan lääkekeskus toimii virka-aikaan.

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä on seudullinen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja tuottava kokonaisuus. Kuntayhtymään kuuluvat Forssan kaupunki sekä Humppilan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän kunnat. Väestöpohja on n. 34 000 asukasta.  Henkilöstöä kuntayhtymässä on n. 1200. Olemme savuton kuntayhtymä.

Haemme osaavaan joukkoomme johtavaa farmaseuttia. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä osaajana ja kehittää lääkekeskuksen toimintaa.  Arvostamme hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, joustavuutta ja halukkuutta moniammatilliseen yhteistyöhön. Eduksi katsomme lääkehoidon arviointi -koulutuksen (LHA/LHKA). Aiempi kokemus sairaala-apteekista tai lääkekeskuksesta katsotaan eduksi. Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa tiedon saatuaan.

Johtava farmaseutti toimii lääkekeskuksen lähiesimiehenä. Työnkuvaan kuuluu vastata lääkekeskuksen päivittäistoiminnasta. Johtava farmaseutti vastaa henkilöstöhallinnosta, lääkehuollosta ja potilasturvallisuudesta sekä näiden kehittämisestä. Tämän lisäksi työtehtäviin kuuluvat lääkelogistiikka sekä kliininen farmasia yhdessä farmaseutin kanssa. Koeaika 3 kuukautta.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu farmaseutti
Palkkaus: KVTES
Koeaika: 3 kk
Vaadittavat luvat: Edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa
Tehtävän alkaminen ja kesto: 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuus kestää vähintään 6kk, ja mahdollisesti jatkuu sen jälkeen.

Lisätietoja:   
Palvelualuejohtaja Sari Kortepohja, puh. 03 4191 4082
Lääkekeskuksen hoitaja Laura Koivula, puh. 03 4191 4410

Haku päättyy: 29.11.2019 klo 15:00

Hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.seuturekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmän käyttöön liittyvät kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@seuturekry.fi Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Seuturekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Seuturekryn toimesta.

Liity nyt
jäseneksi!