Kesätöihin HUS Apteekkiin

Kesätöihin HUS Apteekkiin

HUS Apteekki tuottaa asiakkaiden sekä potilaiden parhaaksi laadukkaita ja turvallisia lääkehuolto- ja kliinisen farmasian palveluja ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja tuloksellisessa yhteistyössä erikoissairaanhoidon kliinisten hoitoyksiköiden, perusterveydenhuollon ja muiden yhteistyökumppanei-den kanssa. HUS Apteekki on Suomen suurin sairaala-apteekki, palveluksessamme työskentelee yli 250 lääkealan ammattilaista.

Haemme kesätöihin FARMASEUTTEJA Meilahden ja Jorvin toimipisteisiimme.

Osastofarmaseutin sijaisuuksia saattaa olla myös muissa ko. alueen sairaaloissa. Työtehtävät sijoittuvat lääketoimitukseen, lääkevalmistukseen, koneelliseen annosjakelupalveluun ja osastofarmasiaan. Työaika sijoittuu arkipäiville ja yleensä klo 7-18 välille. Työn ajankohta on sovittavissa, mutta pääsääntöisesti työt sijoittuvat touko/kesä-elokuun ajalle. Myös kesäkuussa 2019 valmistuvat farmaseutit huomioidaan haussa, mutta ensisijaisesti haemme jo valmiita farmaseutteja.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.
 
Lisätietoja antaa vastaava proviisori Miia Kallio, puh. 050 427 2534 (Meilahti) ja aluepäällikkö Ritva Nissinen, puh. 050 428 4596 (Jorvi).

Hakemukset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen: miia.kallio@hus.fi

Ilmoitathan hakemuksessa, mitä toimipistettä hakemuksesi koskee, millä ajanjaksolla olisit käytettävissä ja millaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut. Liitä hakemukseen myös CV.

Hakuaika päättyy 11.2.2019
 

Liity nyt
jäseneksi!