QA farmaseutti Orionin Salon tehtaalle

QA farmaseutti Orionin Salon tehtaalle

Meitä orionilaisia on 3 200 yli 20 maassa, ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme. 

QA farmaseutti Orionin Salon tehtaalle

Tehtävän kuvaus
Päätehtäväsi on erädokumentaation sekä lopputuotteen päivittäinen tarkastus tuotannossa. Toimit laatuasiantuntijana läheisessä yhteistyössä muiden osastojen, erityisesti tuotannon kanssa. Erädokumentaation tarkastuksen lisäksi päivittäinen työ voi sisältää mm. poikkeamien arviointia sekä osaston laatupalavereihin osallistumista. Tulet työskentelmään kannustavassa ilmapiirissä, jossa jokaista työntekijää arvostetaan. Sijoituspaikkasi on Salon tehtaalla, ja työ on vuorotyötä (keskeytyvä kolmivuorojärjestelmä). Tarjolla on vakituinen kokoaikainen tehtävä ja määräaikainen tehtävä vuoden 2020 loppuun.

Yksikön kuvaus
Tuotannon laadunvarmistusosaston tarkoituksena on toiminnan, tuotteiden ja materiaalien laadun varmistaminen kaikissa valmistus- ja laadunvalvontavaiheissa. Laadunvarmistus vastaa lääkevalmisteiden hyväksymisestä ja vapauttamisesta myyntiin. Osaston muita päätehtäviä ovat GMP:n toteutumisen varmistaminen, dokumenttien arviointi ja hyväksyminen sekä tuotearvioiden ja poikkeamien käsittely. Kaikkiaan tuotannon laadunvarmistusosastolla työskentelee yhteensä noin 70 henkilöä, joista Salossa yhdeksän.

Tarjoamme
Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia asiantuntijatehtäviä, joissa saat laaja-alaisen ja kokonaisvaltaisen käsityksen lääkevalmistetuotannosta ja laadunvarmistuksesta. Me Orionilla arvostamme toisiamme, ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea, ja kohtaamme haasteet yhdessä. Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulvaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Hae mukaan iloiseen joukkoomme hyvinvoinnin edistämiseksi!

Edellytykset
Edellytämme sinulta
- farmaseutin tutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa
- hyvää englannin kielen taitoa 
- yhteistyökykyä ja joustavuutta 
- valmiutta vuorotyöhön.

Aiempi kokemus lääketeollisuudesta katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä: Inga Strandin-Gustafsson, puh. 050 966 7925.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. 

Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.
 

Liity nyt
jäseneksi!