Ålands hälso- och sjukvård (ÅHS) lediganslår ett vikariat som provisor vid Sjukhusapoteket

Ålands hälso- och sjukvård (ÅHS) lediganslår ett vikariat som provisor vid Sjukhusapoteket

Åland är ett svenskspråkigt självstyrt landskap i Finland. Åland har cirka 29 000 invånare. Ålands hälso- och sjukvård (ÅHS) ansvarar för den offentliga hälso- och sjukvården på Åland och erbjuder allt från förebyggande vård till specialiserad sjukvård.

Ålands hälso- och sjukvård (ÅHS) lediganslår ett vikariat som PROVISOR vid Sjukhusapoteket.

Vikariatet börjar omgående och varar t.o.m. 31.8.2020. Sjukhusapoteket ansvarar för läkemedelsförsörjningen inom ÅHS. Till ansvarsområdena ingår att vara kvalitetsansvarig för laboratorieverksamheten och att ansvara för läkemedelstillverkningen i laboratorieenheten där utrymmen för bl.a. cytostatika och andra beredda läkemedel ingår. För att vara ansvarig för beredningsverksamheten krävs goda kunskaper i GMP (framförallt från sjukhusapotek/läkemedelscentral). I tjänsten ingår även att vid behov delta i andra arbetsuppgifter som hör till en provisor vid ett sjukhusapotek samt att vara vikarie för sjukhusapotekaren. 

Vi förutsätter en god samarbetsförmåga och flexibilitet samt att kunna arbeta självständigt men ändå fungera bra i  grupp. Vi kan erbjuda ett intressant och stimulerande arbete i ett litet välfungerande team. 

Eftersom vi kommunicerar på svenska i både tal och skrift behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket.
Behörighetskrav för tjänsten är legitimerad provisor. Som merit räknas arbete på sjukhusapotek/läkemedelscentral samt erfarenhet av läkemedelsberedning och kvalitetsarbete. Lönesättning och arbetstid (38,75 tim./vecka) enligt avtal. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. 

Närmare upplysningar ger provisor Ilona Ettanen-Valkamaa, tfn + 358(0)18 535 178
eller e-post ilona.ettanen-valkamaa@ahs.ax

Välkommen med din ansökan senast 20.2.2020, kl 15.00 till:
Ålands hälso– och sjukvård/Sjukhusapoteket                 
PB 1055 
AX-22 111 Mariehamn
eller per e-post ilona.ettanen-valkamaa@ahs.ax

Hemsida: http://www.ahs.ax 
 

Liity nyt
jäseneksi!