DRA Consulting: Etsimme Lääketurva- ja laatuasiantuntijaa

DRA Consulting: Etsimme Lääketurva- ja laatuasiantuntijaa

Lääkealan huipputyyppi, tule meille kaltaistesi joukkoon! Etsimme kiireellisesti asiakasorganisaatioihimme lääketurva- ja laatuosaajaa. Tehtävässä olet osa asiakkaidemme lääketurva- ja laatutiimiä ja käsittelet mm. haittavaikutus- ja laaturaportteja. 

Olet etsimämme henkilö, jos 

  • sinulla on farmaseuttinen tai muu vastaava luonnontieteellinen koulutus 
  • sinulla on kokemusta ja hyvä ymmärrys lääketeollisuuden lääketurva– ja laatutoiminnasta 
  • olet tarkka ja arvostat selkeitä prosesseja käytät sujuvasti erilaisia tietokoneohjelmia 
  • ajattelet systemaattisesti ja olet itseohjautuva 
  • otat vastuun omista tehtävistäsi sekä osaamisestasi 
  • sinulla on halua kehittyä ammattilaisena sekä taitoa jakaa osaamista kollegoille 
  • olet tiimipeluri ja pidät vaihtelevasta työskentely-ympäristöstä 
  • sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen suomen- ja englanninkielentaito (katsomme eduksi ruotsin tai muiden pohjoismaisten kielien osaamisen) 
     

Tarjoamme sinulle

DRA:lla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet laajentaa osaamistasi monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä sekä asiakastoimeksiannoissa. Asiantuntijana pääset kehittämään DRA:n palveluita, vaikuttamaan muuttuvaan lääkealaan sekä verkostoitumaan kansainvälisesti. Kollegoinasi on yli 100lääkealan asiantuntijaa sekä kansainvälinen asiantuntijaverkostomme. Osallistut aktiivisesti koulutuksiin, sekä kouluttajana että oppijana. DRA:n yrityskulttuuri on innostava ja innovatiivinen sekä avoin uusille tuulille ja asiakkaiden palvelutarpeille.  

Innostuitko?

Odotamme innoilla uutta kollegaa eli toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian! Jos mieleesi nousi kysymyksiä tai haluat kuulla tehtävästä lisää, voit olla yhteydessä Lääketurvatiimin vetäjään, Piia Tirilään (puh. 045-638 4240). Lähetäthän CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi meille osoitteeseen talentpool@dra.fi. Hakijoita haastatellaan sitä mukaa, kun hakemuksia saapuu. 

 

Liity nyt
jäseneksi!