Farmania etsii farmaseuttia tai proviisoria kesäksi tai pidemmäksi aikaa

Farmania etsii farmaseuttia tai proviisoria kesäksi tai pidemmäksi aikaa

Farmaseutti tai proviisori, etsitkö vakaata ja joustavaa työtä kesäksi tai pidemmäksi aikaa? Haku Farmanian alueellisiin tiimeihin on nyt auki!

Mikäli juuri sinulle räätälöity arki, rento ja lämminhenkinen työyhteisö sekä mahdollisuus tehdä innostavaa työtä voisivat sopia urapolkuusi, lue ihmeessä tehtävästä lisää!

Farmania Oy tarjoaa henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita apteekki-, lääke- ja terveysalalla, ja työllistämme jo yli 250 huippuammattilaista ympäri Suomea. Mahdollistamme sinulle joustavat ja monipuoliset uramahdollisuudet kaikissa työelämäsi vaiheissa. Olemme lämminhenkinen, luotettava ja vastuullinen työnantaja, ja meillä sovitusta pidetään kiinni. Teemme asiantuntijatyötä rennolla otteella ja tiimityötä arvostaen.

Työnkuva

Tehtävässä tulet työskentelemään asiakasapteekeissamme farmaseuttisissa tehtävissä apteekin oman henkilökunnan tukena. Työtehtävät vaihtelevat apteekin toiminnan sekä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Voit työskennellä ainoastaan oman lähialueesi apteekeissa tai vaihtelua kaivatessasi keikkailla toisilla paikkakunnilla. Farmanialla myös pelkkä keikkailu on mahdollista! Joustavuutta arkeen lisää mahdollisuutesi päästä itse vaikuttamaan työmäärääsi. Meillä farmasistit työskentelevätkin hyvin vaihtelevilla tavoilla; kokoaikaisena, osa-aikaisena, viikonloppu- ja iltatöissä tai vain silloin tällöin esimerkiksi opiskelujen, toisen työn tai vanhempainvapaan ohessa. Apteekkityön lisäksi työnkuvaasi voidaan mahdollisesti yhdistää myös muita tehtäviä riippuen työskentelyalueestasi, työmäärästäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Markkinajohtajana ja laajan asiakasverkoston ansiosta voimme tarjota sinulle monipuolisia työtehtäviä, joten etsimme joukkoomme erilaisen taustan omaavia farmasian alan asiantuntijoita. Voit siis olla jo kokenut konkari tai vasta uraansa aloitteleva alan ammattilainen. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen asenne sekä asiakaspalveluhenkinen työskentelytapa. Toivomme sinulta myös kiinnostusta ylläpitää ja kehittää omaa ammattitaitoasi. Hakijalta edellytämme farmaseutin oikeuksia.

Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan ja meille voit tulla työskentelemään niin lyhytaikaisesti kuin pidemmäksi aikaa.

Tarjoamme sinulle

Farmanian kasvun ja menestyksen takana ovat upeat työntekijämme, joille haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet onnistua, kehittyä ja viihtyä työssään. Tulemalla osaksi Farmaniaa, lupaamme sinulle:

  • Vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn; pääset näkemään erilaisia työyhteisöjä ja alamme työtehtäviä laajasti saman työnantajan palveluksessa
  • Vapauden työskennellä joustavasti; voit tehdä töitä kiinteällä tuntimäärällä tai voit valita työvuoroja verkkosovelluksestamme vaihtelevasti toiveidesi mukaan
  • Mahdollisuuden vaikuttaa työskentelypaikkoihin
  • Kattavan perehdytyksen ja säännöllistä koulutusta, myös apteekkiohjelmistojen harjoittelua
  • Oman lähiesihenkilön jatkuvan tuen työssä käymiseen
  • Kannustavan ja nuorekkaan työyhteisön, jossa sinua kuunnellaan
  • Tukea työkykysi ja hyvinvointisi ylläpitoon (mm. yksityinen työterveyshuolto, laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, omavalintaisia etuja Farmanian hyvinvointikioskista, virkistystapahtumia)
  • Motivoivan palkan ja säännöllisen bonuksen

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.3.2023 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Tehtävä täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä, joten otathan rohkeasti yhteyttä meihin! Aluepäällikkömme antavat mielellään lisätietoja tarjoamistamme tehtävistä sekä Farmanialla työskentelystä:

Uusimaa: Aluepäällikkö Jasper Järvelä, p. 050 538 8200 / jasper.jarvela@farmania.fi

Varsinais-Suomi ja Satakunta: Aluepäällikkö Päivi Lavander, p. 050 371 0011 / paivi.lavander@farmania.fi

Pirkanmaa: Aluepäällikkö Tuija Hömmö, p. 044 525 2829 / tuija.hommo@farmania.fi

Pohjanmaa: Aluepäällikkö Emmi Orrenmaa, p. 050 447 5004 / emmi.orrenmaa@farmania.fi

Itä- ja Keski-Suomi: Aluepäällikkö Mari Ronkainen, p. 050 328 1192 / mari.ronkainen@farmania.fi

Pohjois-Suomi: Aluepäällikkö Kaisla Kivijärvi, p. 050 550 6776 / kaisla.kivijarvi@farmania.fi

Muu Suomi: Apteekkipalveluiden liiketoimintajohtaja Hanna Räsänen, p. 050 388 0018 / hanna.rasanen@farmania.fi

Alkuperäinen ilmoitus ja hakulinkki löytyvät täältä: https://www.recright.com/careers/fi/farmania/farmaseutti-tai-proviisori-kesatyo-63c65f4dd6da9d11dca8c25b

Farmania Oy on yksi Suomen johtavista apteekki-, lääke- ja terveysalan henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita tarjoavista yrityksistä. Yritys on perustettu vuonna 2012 ja nykyisin työllistämme yli 250 farmasian ja lääkealan ammattilaista. Farmania Oy on osa Suomen Apteekkariliiton konsernia, johon kuuluvat lisäksi lääke- ja terveysalan tukkukauppa Medifon, tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja apteekeille tuottava Pharmadata ja viestintäyhtiö PharmaPress.

Liity nyt
jäseneksi!