Farmanialla kesätöitä farmaseuteille tai proviisoreille ympäri Suomen

Farmanialla kesätöitä farmaseuteille tai proviisoreille ympäri Suomen

Farmaseutti tai proviisori, miltä kuulostaisi unelmien kesätyö? 
Positiivinen ja kannustava työyhteisö luomassa hyvää fiilistä. Joustavuus ja vaihtelevuus työvuoroissa innostavan ja palkitsevan työn takana. Ainutlaatuinen tilaisuus saada uusia kokemuksia ja haasteita. Arvostusta ja aitoa välittämistä. Kilpailukykyinen, motivoiva palkkaus. Lämminhenkinen ja ystävällinen lähiesimies tarjoamassa parhaan mahdollisen tuen työhösi. Näitä me haluamme tarjota juuri sinulle! 

Hyppää sinäkin Farmanian mahtavaan porukkaan ja liity osaksi menestystarinaamme! 
Kesän työmäärän päätät sinä. Voit työskennellä niin kokoaikaisena, osa-aikaisena, vain osan kesästä tai esimerkiksi toisen työsi ohessa silloin tällöin. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, tarvittaessa apteekkiohjelmistojen harjoittelua sekä jatkuvaa koulutusta ja tukea hyvinvointiisi, jotta sinä voisit loistaa työntekijänä! Sinulta toivomme iloista asennetta työntekoon ja aitoa halua tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Työmahdollisuuksia löytyy ympäri Suomea ja kotipaikkasi lisäksi voit halutessasi tehdä kesäkeikkoja myös muualla Suomessa. 
Mikäli sinä toivot työltäsi samoja asioita kuin me, soita meille jo tänään tai laita pikaisesti työhakemuksesi tulemaan! Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja kerromme lisää siitä, minkälaista on työskennellä osana huipputiimiä! 


Tässä yhteystietomme!
Uusimaa: Aluepäällikkö Hanna Räsänen, puh 050 388 0018 / hanna.rasanen@farmania.fi 
Varsinais-Suomi ja Satakunta: Aluepäällikkö Päivi Lavander, puh 050 371 0011 / paivi.lavander@farmania.fi
Pohjanmaa: Aluepäällikkö Agnese Rönngård-Jalkanen, puh 050 330 8821 / agnese.ronngard-jalkanen@farmania.fi
Pohjois-Suomi: Aluepäällikkö Kaisla Kivijärvi, puh 050 550 6776 / kaisla.kivijarvi@farmania.fi
Itä- ja Keski-Suomi: Aluepäällikkö Mari Ronkainen, puh 050 328 1192 / mari.ronkainen@farmania.fi
Pirkanmaa ja Kanta-Häme: Aluepäällikkö Tuija Hömmö, puh 044 525 2829 / tuija.hommo@farmania.fi
Muu Suomi: vt. toimitusjohtaja Tanja Kortelainen, puh. 045 262 9899 / tanja.kortelainen@farmania.fi


Farmania Oy on henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita apteekeille ja lääke- sekä terveysalan toimijoille tarjoava, voimakkaasti kasvava yhtiö. Yhtiö on perustettu vuonna 2012 ja nykyisin työllistämme yli 200 farmasian ja lääkealan asiantuntijaa. Farmania Oy on osa Suomen Apteekkariliiton konsernia, johon kuuluvat lisäksi lääke- ja terveysalan tukkukauppa Medifon, tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja apteekeille tuottava Pharmadata ja viestintäyhtiö PharmaPress.  


Linkki hakulomakkeeseen.
 

Liity nyt
jäseneksi!