Farmaseutille tai proviisorille töitä ympäri Suomea

Farmaseutille tai proviisorille töitä ympäri Suomea

Hei sinä farmaseutti tai proviisori, haluaisitko sinäkin olla osa alan edelläkävijän tarinaa? Kovan kasvun ansiosta Farmania Oy etsii nyt vahvistusta apteekkipalveluiden tiimiinsä. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden työskennellä sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla, ja meillä sinua odottaa iloinen ja innostava Farmanian työyhteisö. Lue tehtävästä lisää ja ota yhteyttä, haluamme kuulla juuri sinusta! 

Farmania Oy tarjoaa henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita apteekki-, lääke- ja terveysalalla, ja työllistämme jo yli 250 huippuammattilaista ympäri Suomea. Mahdollistamme työntekijöillemme joustavat ja monipuoliset työ- ja uramahdollisuudet kaikissa urapolun vaiheissa. Olemme lämminhenkinen, luotettava ja vastuullinen työnantaja, ja meillä sovitusta pidetään kiinni. Teemme asiantuntijatyötä rennolla otteella ja tiimityötä arvostaen. 

Tehtävänkuva 
Tehtävässä tulet työskentelemään oman lähialueesi asiakasapteekeissamme farmaseuttisissa työtehtävissä. Pääset itse vaikuttamaan työmäärääsi työskennellen joko kokoaikaisena, osa-aikaisena tai vain silloin tällöin esimerkiksi opiskelujesi tai toisen työsi ohessa. Halutessasi voit keikkailla oman alueesi lisäksi myös muualla. Etsimme tällä hetkellä työntekijöitä niin kesälle 2022 kuin pidemmäksi aikaa rakentamaan omannäköistä uraa Farmanialla. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. 

Markkinajohtajana ja laajan asiakasverkoston ansiosta voimme tarjota monipuolisesti työtehtäviä, joten kaipaamme joukkoomme erilaisen taustan omaavia farmasian alan asiantuntijoita. Voit siis olla jo kokenut konkari tai vasta uraansa aloitteleva alan ammattilainen. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja oma-aloitteinen asenne tekemiseen sekä asiakaspalveluhenkinen työskentelytapa. Toivomme sinulta myös kiinnostusta ylläpitää ja kehittää omaa ammattitaitoasi. Hakijalta edellytämme farmaseutin oikeuksia. 

Tarjoamme sinulle: 
• Vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn, pääset näkemään erilaisia työyhteisöjä ja alamme työtehtäviä laajasti saman työnantajan palveluksessa 
• Vapauden valita sinulle sopiva työtahti, työmäärä ja -ajankohdat räätälöidään sinulle sopiviksi 
• Mahdollisuuden vaikuttaa työskentelypaikkoihin 
• Kattavan perehdytyksen ja säännöllistä koulutusta, myös apteekkiohjelmistojen harjoittelua 
• Oman lähiesihenkilön jatkuvan tuen työssä käymiseen 
• Kannustavan ja rennon työyhteisön 
• Tukea työkykysi ja hyvinvointisi ylläpitoon 
• Kilpailukykyisen ja motivoivan palkan 

Työntekijöidemme ajatuksia siitä, miten he kokevat Farmanialla työskentelyn:  

 ”Olen ollut erityisen tyytyväinen joustavuuteen erilaisissa elämäntilanteissa, joskus yllättävissäkin tapahtumissa. Koen, että olen tavallaan puhjennut kukkaan Farmanialla työskennellessäni saadessani välillä uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia.”  

”Työntekijöitä arvostetaan ja heistä pidetään huolta. Esimiestyöskentely on inhimillistä ylintä johtoa myöten.”  

”Mahdollistanut joustavan työskentelyn opintojen ohessa. Olen kokenut, että Farmanialla arvostetaan työntekijää ja otetaan huomioon työntekijän toiveet todella hyvin.”  

 ”Farmania on ollut yksi parhaimmista työpaikoistani!”  

Kiinnostuitko? 
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8.2022 rekrytointijärjestelmämme kautta. Tehtävä täytetään välittömästi sopivien hakijoiden löydyttyä, joten olethan pikaisesti yhteydessä! Lisätietoja tarjoamistamme työtehtävistä ja Farmanialla työskentelystä antaa aluepäällikkömme: 

Uusimaa: Aluepäällikkö Marja Leppänen, p. 050 5388 200 / marja.leppanen@farmania.fi 
Varsinais-Suomi ja Satakunta: Aluepäällikkö Päivi Lavander, p. 050 371 0011 / paivi.lavander@farmania.fi 
Pirkanmaa: Aluepäällikkö Tuija Hömmö, p. 044 525 2829 / tuija.hommo@farmania.fi 
Pohjanmaa: Aluepäällikkö Emmi Orrenmaa, p. 050 447 5004 / emmi.orrenmaa@farmania.fi 
Itä- ja Keski-Suomi: Aluepäällikkö Mari Ronkainen, p. 050 328 1192 / mari.ronkainen@farmania.fi 
Pohjois-Suomi: Aluepäällikkö Kaisla Kivijärvi, p. 050 550 6776 / kaisla.kivijarvi@farmania.fi 
Muu Suomi: Apteekkipalveluiden liiketoimintajohtaja Hanna Räsänen, p. 050 388 0018 / hanna.rasanen@farmania.fi 

Farmania Oy on yksi Suomen johtavista apteekki-, lääke- ja terveysalan henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita tarjoavista yrityksistä. Yritys on perustettu vuonna 2012 ja nykyisin työllistämme yli 250 farmasian ja lääkealan ammattilaista. Farmania Oy on osa Suomen Apteekkariliiton konsernia, johon kuuluvat lisäksi lääke- ja terveysalan tukkukauppa Medifon, tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja apteekeille tuottava Pharmadata ja viestintäyhtiö PharmaPress.  

Liity nyt
jäseneksi!