Farmaseutin paikka Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, lääkehuoltokeskuksessa

Farmaseutin paikka Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, lääkehuoltokeskuksessa

Haemme innokasta ja rohkeasti uusiin tehtäviin tarttuvaa farmaseuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Sairaala-apteekki (lääkehuoltokeskus) tuottaa lääkelogistiikan, lääkevalmistuksen, solunsalpaaja-annosten valmistuksen ja osastofarmasian palveluja. Asiakkaita ovat mm. Etelä-Karjalan keskussairaalan osastot sekä Eksoten hyvinvointiasemat, neuvolat ja hammashoitolat koko Etelä-Karjalan alueella.

Farmaseuttien tehtäviä ovat esimerkiksi sairaala-apteekin lääkevaraston hallinta ja tilaukset tukuista, osastojen lääketilausten tarkastaminen, lääkevalmistus, solunsalpaaja-annosten valmistaminen, tarkastuskäynnit osastoilla, ohjeiden laatiminen sekä erilaiset osastofarmasian tehtävät, kuten osaston lääkevaraston hallinta, lääkkeiden käyttökuntoon saattaminen, lääkehoidon tarkistus ja arviointi sekä lääkeneuvonta. Farmaseutit osallistuvat eri tehtäviin toiminnallisen tarpeen mukaan. Työ on pääsääntöisesti arkena tehtävää päivätyötä. Työhön voi kuulua myös ajoittainen varallaolo ja päivystyskäynnit aukioloaikojen ulkopuolella eli iltaisin, öisin ja viikonloppuisin.

Sairaala-apteekissa on 32 työntekijää, joista osa on farmaseuttista ja osa teknistä henkilökuntaa. Lääkehuollon työntekijät tekevät myös moniammatillista yhteistyötä eri tahojen kanssa. Toimintoja kehitetään yhdessä henkilöstön kanssa.

Kelpoisuutena tehtävään on Valviran myöntämä oikeus toimia laillistettuna farmaseuttina. Edellytämme, että voit tarpeen mukaan työskennellä kaikissa erilaisissa farmaseutin tehtävissä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sairaala-apteekissa ja osastoilla. Arvostamme myös lääkehoidon arvioinnin ja lääkeneuvonnan osaamista sekä kykyä laatia selkeitä kirjallisia ohjeita. Lisäksi meille on tärkeää, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, teet sujuvasti yhteistyötä toiset huomioiden, suhtaudut joustavasti muuttuviin tilanteisiin ja osallistut myös toiminnan kehittämiseen.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Ennen työn aloittamista on täytettävä infektioturvallisuuslomake, johon voit tutustua tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tehtävään valitun on ennen työsopimuksen allekirjoittamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja sopivuudestaan tehtävään.

Työsuhde alkaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Työ alkaa: 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: Paikallinen palkkausjärjestelmä
Työavain: 322970
Työn luonne: kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: vakinainen
Haku päättyy: 3.12.2020

Yhteystiedot: Kristina Mustonen, apteekkari, p. 044 791 4825 ja kristina.mustonen@eksote.fi
 

Työnantajakuvaus

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.

www.eksote.fi

Liity nyt
jäseneksi!