Farmaseutin sijaisuus Seinäjoella sairaala-apteekissa

Farmaseutin sijaisuus Seinäjoella sairaala-apteekissa

Haemme farmaseuttia määräaikaiseen sijaisuuteen 28.8.2022 saakka sairaala-apteekkiin!

Seinäjoen keskussairaalan sairaala-apteekki tuottaa asiakkailleen laadukkaita ja turvallisia lääkehuollon ja kliinisen farmasian palveluja kustannustehokkaasti potilasturvallisuusnäkökohdat huomioiden. Asiakkaitamme ovat erikoissairaanhoidon yksiköt ja lähes kaikki sairaanhoitopiirin alueen perusterveydenhuollon yksiköt. Sairaala-apteekissa työskentelee 27 työntekijää. Hyödynnämme automatiikkaa lääkelogistisissa toiminnoissa.

Farmaseutin tehtäviä sairaala-apteekissa ovat lääkkeiden tilaaminen ja toimittaminen, älylääkekaappien ylläpito, lääkevalmistus, solunsalpaaja-annosten valmistus, osastofarmasia sekä lääkeinformaation tuottaminen sairaala-apteekin asiakkaille. Työsuhteen alussa työ painottuu lääketoimitukseen, jossa työtehtäviä ovat mm. osastotilausten esitarkastus, lääkkeiden toimittaminen ja asiakaspalvelu. Myöhemmin voidaan perehdyttää muihin työtehtäviin.

Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä.

Kelpoisuusehtona sijaisuuteen on farmaseutin pätevyys (laki 559/94).

Arvostamme oma-aloitteista ja palvelualtista työotetta, kiinnostusta lääkehuollon automaatioon ja uuden oppimiseen sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Sijaisuuden täytössä noudatetaan koeaikaa.

Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/406350/fi_FI

Liitä hakemukseen mukaan CV erillisenä liitetiedostona. Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetestin tulos on esitettävä ennen sijaisuuden alkamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Liity nyt
jäseneksi!